سرمایه گذاری تو ارز دیجیتال همیشه ریسکه لونا وقتی از ۱۰۰ اومد رو ۴۰ گفتم آهااا بهترین فرصت ورود یه آلارم اومد رفتم فیوچرز برگشتم دیدم اوهو شده ۲۰ بعد چن ساعت گفتم وایسا ببینم تا کجا میاد تا جایی اومد پایین که دیگه ندیدمش
با آماتور کاری ندارم ولی توی این بازار نزدیک ۵ سال ترید میکنم بیت رو ۲۸۰۰ معامله کردم رو ۱۲۰۰۰ فروختنی کلاهمو مینداختم بالا
دوتا هاوینگ بیت کوین دیدم انقد سر مست بالا رفتن ارزهایی که خودتم نمیفهمی کی زمستون شرو شد و تو هنوز وقتی میاد پایین میانگین کم میکنی
پس حق بده بترسن چون خیلیا با سرمایه ای میان ک به زحمت بدست اوردن هر دلار ازش کم میشه دلشون خون میشه
لطفا سر صحبتم اینه حرفایی رو ک خودت بر اساس اون معامله میکنی بعنوان درسترین کار به خورد مردم نده❤️
حرف آقای کارکشته بسیار متین وسنجیده بود بسیار زیبا بیان فرمود .
اما شما که 5 ساله تریدر هستی فهوای کلامت چی بود
الان مخاطبی که این متن تورو خوند باید چیکار کنه ؟؟؟؟
با دلاری که بازحمت به دست میاره باید چیکار کنه بیاد؟ نیاد ؟ میره بالا بخره ؟ میاد بیاد بفروشه ؟ میاد پاایین بخره میره بالا بفروشه ؟؟دقیقا چیکارباید بکنه ؟؟؟؟؟
تو این بازاری که لونا صفر شد و مولتی چین دیپک یا مصادره شد و هزاران اتفاق دیگه … الان باید چیکارکنن بفرما بگو
دوستان عزیز گرامی
تا روی ارزی مطمعن نیستید سرمایه گذاری نکنید والا با یه کندل قرمز میفروشی و مجدد با یه کندل سبز میخری اینکار باعث میشه
سرمایه شما نابود بشه
مقداری سرمایه واردکریپتو کنید که بهتون استرس و ترس وارد نکنه
دوست دار شما
اوسکل جان دقیقا باید با کندل قرمز باید ف وخت و با کندل سبز خرید وگرنه وایسی به امید رشد هزار درصدی بازار اون ۱۰۰ درصد سودی هم که داده ازت میگیره تازه اصل پولتم ازت میگیره