یعنی میشه پپه 100تومانی رو ببینیم خدای به امید خودت پپه هاتونو دو دستی بچسبین که خبرای خوبی تو راهه تا پایان سال هیچ چیز تو این بازار کرپیتو مشخص نیست شماها توربو رو یادتونه تو یکسال و نیم از 3تومان رفت تا 1000تومان
فقط متوجه شدم پولات رو در اخر بدجور تو این بازار از دست خواهی داد. توربو ربطی به په په نداره. ارزش بازار توربو بود ۳ میلیون دلار شد ۹۰۰ میلیون دلار
په په ارز سنگینی هست نهایت و خیلی خوشبینانه به ۸۰ میلیارد دلار خواهد رسید . اونم تو بولران و اینم بگم زمانی که کل بازار بریزه از همه بیشتر همین په په خواهد ریخت ببینید کی من این حرف رو زدم . با قوانین و قواعد خرید و فروش کنید نه تعصب
پولات بره دیگه نخواهد آمد. تک ارز نشید زندگیتون رو هم نیارید مخصوصا در بولران . اینجا بازاری هست که حتی بهترین کارشناسان از ریزش کلی و دقيقه بعد بازار خبر ندارن
فعلا بازار رو به بالا هست اما طمع هیچوقت نکنید
با حرف و تبلیغ هم ارزی بالا پایین نمیره فکر نکنید من بیام بگم په په میشه ۱۰۰ تریلیون دلار تاثیری داره یا بگم صفر میشه …
مواظب باشید هموطن که این بازار ادم خوب داخلش نیست پس خیلی احتیاط کنید که اینجا همه دنبال منافع(( خودشون))) هستند نه شمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
یعنی ارزش بازارش از اتریوم بره بالاتر ؟
پسر خوب شیشه هم با ادم اینکار ونمیکنه چی زدی
اگر شد و سود کردی با سودت رفتی آمریکا پمپ بنزین زدی یاد حست پپه هم باش !!!
په په خیلی رشد کرده الان هم تو نوسانه کافیه یکی از نهنگهای این ارز درصدی بفروشه اونموقه مشخص میشه چقد میاد پایین.