واقعا که چه روزگار عجیبیه… حدودا دوماه پیش یه بعداز ظهر از خواب که پریدم بازار هم کلی سبز توی اوج قیمتها بی محابا ۳ قلم رمزارز خریدم شامل اوندو، ایاس، دوج کوین… هر ۳ رو هم سنگین (شاید همشون با هم ۶۰ ۷۰ درصد کل سبدم میشد) بعد همون چند روز بعدش همین ۳ تا کلی ریزش داشتند… توی دفترچه ام نوشتم خریدهای بعداز ظهر سگی نام هر ۳ رو همراه با نرخ و مبالغ پرداخت شده نوشتم و چند روز اوقاتم تلخ شد که چرا خودمو توی ضرر انداختم اما نمیدونستم که اون روز جواهرهای واقعی رو خریدم دقیقا همین ۳ تا رمز ارز اگر نگیم بهترینها لااقل جزو بهترینهای این مدت اخیر بودند و هر ۳ تاشون هر کدوم حداقل ۳ برابر شدند… هر کدومشونم یه سرنوشت داشتند… ایاس و اوندو رو با دو برابر (حالا کم یا بیشتر) سود فروختم و دوج رو هم ۳ ۴ بار باهاش نوسان گرفتم و دست آخر نیمی از دوج هام که اون اصل پول پرداخت شدم و کمی هم بیشتر میشد رو فروختم و اون نصفی رو هم بحال خود رها کردم تا روزیکه حدودا ۱۰ دلار بشه هم بهش دست نمیزنم… ای داد بیداد که اگر همه شونو نگاه میداشتم دستمو میگرفت و کلی از مشکلاتم حل میشد! از وقتیکه اینا رو فروختم با تتر دریافتی هم هیچی نخریدم و از بازار جا موندم الان حسم بهم میگه وقت خرید ایموتبل ایکس شده، دوستان بنظرتون ممکنه ایموتبل ایکس به اوج قیمت دلاریش تقریبا ۹ دوباره برسه؟
بالاخره لیلی زن بود یا مرد؟؟
اینجا جای قصه ننه قذی تعریف کردن نیست
منم بارها همین کارو کردم و فقط فرقش اینکه من همین که ریزش میکرد میفروختم و ترس از دست دادن سرمایه مغزم رو پر میکرد!
تا اینکه یه روز با خودم گفتم یا زنگی یا رومی !یا ول کن این بازارو یا هدف گذاری و صبر داشته باش!
واسه همین یه مقدار ریپل خریدم و بعدشم چند ارز دیگه که الانم دارمشون و خدارو شکر فعلا تو سودم !
البته تازگی رو ریپل یه حرکت زدم که باعث ضررم شد ولی دوباره جبران کردم و چند برابر خرید فقط رو ریپل تو سودم ..
بازار عجیبه و صبر میخواد و هدفگذاری..
خدارو شکر که ضرر نکردی و انشاالله همه هموطنامون با سود خوبی از این بازار خارج شن
لیلی دوجنسه هستش
صحبتاتون تموم شد؟؟ ایول خیلی باحال بود