بیت کوین ۱۰۰ هزار دلاری آدا شد ۱ دلار حالا بخواد به ۲ دلار برسه باید منتظر بیت کوین ۲۰۰ هزار دلاری باشیم ؟ چند ساله ( دیگه یادم نیست چند سال گذشته ) ادا ۲ دلار و سی یا چهل سنت خرید م بیت از ۶۶ اومد ۶۵ فکر کنم. یهو ادا ریخت دیگه هم برنگشته ،راهنمایی بفرمایید
شما حتی بیس و پایه بازارو نمیدونی یعنی چی که بیت باید ۲۰۰هزار بشه که آدا بشه ۲ دلار. چه ربطی داره اصلا
آخه نامرد تا دیروز با بیت حرکت میکردی الان چت شده در جا میزنی ،آقا دقت کنین به معاملات
خودشون میبرن بالا پایین
اونیکه میاد میگه کلاهبرداریه بهش تعنه نزنید حقیقتو میگه
ارزرو بزارن روال خودش با اتفاقات جهانی حرکت کنه اونموقع معاملات سالمه نه الانکه دست خودشون گرفتن دل بخواهی قیمت گزاری میکنن تا این وسط درصدی هم از کارمزد ها به جیب بزنن
داریوش خوب گفته : روزگار عجیبیست نازنین ![]()
خب نمیدونم دیگه برادر عزیز که اینجوری مال باخته شدم. متاسفانه بدون تجربه ی کافی و دوره دیدن ،فکر کنم ۵ سال دیگه شده باشه ،از سقوط ادا از نقطه ی اوجش،،سوال کردم از دوستان ،،ممنون که اقلا جوابی دادین ،
ربط نداره ولی دقت کنی بازارگردان ها ربطش میدن
مطالعه کن، یاد بگیر، تجربه کسب کن.
ممکنه آدا قیمتهای بالای ۴ دلارو ببینه بدون اینکه قیمت بیتکوین از صدهزتر دلار بالاتر بره.
عکسش هم ممکنه.
ربطی نداره
دوست عزیز ثبات صد هزاری بیت توی یک هفته واسه رشد آلت کوین ها کافیه اما نه این که میگن سه یا پنج دلار ، نهایتا بتونه 1,5 رو تاچ کنه