مشکل تبدیل فانتوم به سونیک

دوستان لطفا کسایی که میدونن جواب منو بدن لطفا من فانتوم 25 سنتی با دلار 47 هزارتومنی خریدم الان در حقم پایمال میشهبا تبدیلش درسته ؟ چون با تغییر فانتوم به سونیک فانتوم با دلار 47 تومنی لانچ نمیشهبه سونیک با دلار47 تومن . عجب آپدیت بی جا و بدموقعی امیدوارم سریع تر سقف سه دلار بزنه تو 3 ماه سریعا بفروشم من هولدرای ارز هستم یک نفر درست حسابی توضیح نمیده فقط میگین سونیک خوبه . سونیک عالی اصلا آیا قیمت های توکن فرق میکنن به مرور زمان ؟؟ لطفا سوال منم جواب بدین سوال خیلیاهستش

خدایی مغزتو ،اصلا مغز داری؟؟شما اصلا تو این بازار چیکار میکنی

تواین سه سال ۵ تا از ارزهای مختلفی که داشتم تغییر ورژن دادند.شاید تعداد توکنهات تغییر کنه ولی ارزش سرمایت ثابت می مونه..البته من ارزوهامو تو کیف پول صرافی نگه میدارم و خودشون تبدیل رو انجام میدن وتا الان مشکلی نداشتم

سونیک همون فانتوم هستش فانتوم فقط ارتقا شبکه داده و سرعت شبکه تا جای بالا برده که تبدیل به سریع ترین بلاک چین دنیا شده.فقط اسم فانتوم رو تغییر داده به سونیک ینی سریع ترین.و اسم سکه هارو از FTMبه سکه S تغییر داده.شما هزارتا فانتوم داشته باشی انگار هزارتا سونیک داری..هیچ فرقی تو قیمت فانتوم با سونیک نیست.برای و اصلا قرار نیست در آینده دوتا شبکه بشه یکی سونیک و یکی فانتوم یا دوتا قیمت داشته باشه…برای تبدیل سکه ها هم اصلا عجله نکنید شش ما فرصت دادن تا تبدیل سکه انجام بشه و گفتن که تبدیلش خیلی راحته و نیاز به انجام کاره پیچیده ای نیس

صرافی‌ها هیچ مشکلی ندارن وبهترین جابرای نگهداری ارزهستن.خودشون تبدیل انجام میدن بدون هیچ کارمزد ودردسری