خونه فروختم سولانا خریدم

گفتم خونه فروختم سولانا خریدم یه عده از دوستان دیسلایک زدن ، اینو بدونید که من قبلش ماشین و طلا هم فروخته بودم برای سولانا چون که سولانا خیلی ارزشمند تر از این حرفاست
این چیزا که هیچی نیست توی فکرمه حتی کلیه و کبد بفروشم بیام سولانا بخرم ، من کسی رو تشویق به فروختن خونه و ماشین و اعضای بدن نمیکنم که بیاد سولانا بخره فقط خودم اینکارو میکنم
سولانا در آینده ممکنه جای بیت کوین رو بگیره هنوز هیچ بلاکچینی سرعتی تر از سولانا ساخته نشده توی جهان
فقط هولد کنید اصلا فروشنده نباشید تارگت اول ۳۰۰ دلار بزودی
تارگت تا آخر امسال هزار دلار

داداش همین یه هفته پیش کاردانو رکورد سرعت تراکنش رو زده.

داداش حالا انقد ولخرجی نکن بنظر من اگه از خودت خسته شدی نمیخوا کلیه کبد قلبت بفروشی ی قرص برنج بنداز بالا فاتحه ام الصلوات

دوست گرامی
انسان با یک کلیه شانس زنده ماندن دارد ولی اگر کبد خودتون رو اهدا کنید ، دور از جون شما باید غزل خداحافظی رو بخونید

ان شاالله که همیشه سلامت و پر سود باشید

اگه پر سرعت تر از ساخته شه پس کارش تمومههههههه!!!

بازار ارز مثل قمار میمونه در واقعیت قمار هم هست این چه کاریه آخه ملک و این چژزارو بفروشی ارز بخری آدم مقداری از پس اندازش رو ارز میخره اونم نه همشو با سود اونا مجدد ملک میخره مقداریشو ارز
کتاب پدرفقیر پدر سذوتمند رو بخون تا متوجه بشید راز موفقیت همبر های مک دونالد چی بود ایشون از کسانی که میخواستن نمایندگیشون رو داشته باشن میخ.است که ملک رو به نامشون کنند مختصر گفتم بهترین سرمایه زمین و ملکه به امید خدا انقدر سود کنی هم پول خونت برگرده هم بتونی املاک بیشتری بخری

من بجای تو بودم همین الان سولاناهامو سواپ میزدم با پولکادات و شیبا و الگورند و هارمونی

تعصب زیاد روی یه است فقط ضرره

سولانا رشد خودشو کرده و پتانسیل هاش آزاد شده

امیدوارم که موفق باشی ولی مراقب باش کله نشی

الحمدالله کم ک.ص.خل نداریم تو ایران همه پول در میارن که سلامت باشن تو سلامتی رو میفروشی برای پول عجب بابا

پر سرعت تر از سولانا هست یک ارزی که جدیدا وارد بازار شده پتانسیل خوبی هم داره. سولانا ارز خوبی هست ولی امسال بیشتر از ۱۲۰ درصد رشد داشته به نظر من باید یکم استراحت کنه تا رالی بعدی رو دوباره پر قدرت شروع کنه.