تحلیل ارز

این ارز اشغال تو این مدت بالای۳۰۰درصد سود داده.نکنه میخواین همش بره بالا و شمام خیلی راحت سود کنین.شمایی ک حمایت مقاوت بلد نیستین نمیدوتونین ترید کنین اصلا نباید وارد این بازار پرریسک بشین الانم از همین جاهاب نظر من برمیگرده و یا یک اصلاح دیگ میده و بعد قوی تر میره بالا
مقاومتهای کوتاه مدت اول۰.۳۶۳.بعد۰.۰۳۸۶.بعد۰.۰۴۲.بعد ۰.۰۴۸.
۴۸بشکنه میزه تا.۰۵۸
هدف اصلیشم اول۱۰سنت بعد.۱۹ هستش

واقعا حرف حساب جواب نداره من این ارز رو ۹۳۰۰۰ تومن بود خریدم و بعد روی ۱۳۴ تومن فروختم و به خودم گفتم میاد پایین و باز از دوباره بگیرم اما شد ۲۵۰۰۰۰ تومن و من واقعا دارم حسرت می خورم

من کاری ندارم من فقط منتظر ۳ ماه دیگه هستم..نزدیک ۱۱۰ هزار تومن میفروشم..حالا میخواد در این مدت پایین بیاد یا بالا بزنه..در ثانی این ۳۰۰ درصدی که میگین رو از کی محاسبه میکنید..دلیل ندلره ۳۰۰ درصد رشد کرده دیگه رشد نکنه..بیت کوین مگه این همه رشد نکرد طی این مدت با توجه به مارکتش عرض میکنم..

چراچرت وپرت میگی!!!
نکنه منظورت بیت‌کوین یا
اتریوم باشه؟؟؟

اصلاح میکنم نزدیک ۱۰ هزار تومن میفروشم..حالادهر چقدر میخواد طول بکشه..

حالت خوبه داداش؟
کجا این ارز 93000 بوده؟
فکر کنم صفحه رو اشتباه اومدی جایی دیگه باید پیاده میشدی
خواب موندی 4 ایستگاه بعد پیاده شدی
برگرد برو عقب

داداش چرا هوایی حرف میزنی
93000و134000و250000 را کی بوده که ما بی خبریم

4 ایستگاه نه شاید40ایستگاه حتی

110 هزارتومن یعنی بالای یه دلار می فروشی درسته ؟

یه زری زده حالا. به سرش مانده
داداش جان بشین سرجات الکی حرف نزن

ببینین حالا اونا ک قر میزدم کجان
شماها ک علم بازار ندارین نیاین جو منفی بدین اعصاب بقی را ام خورد کنین.رویه.۰۳۵تا.۰۳۶۵ ی مقاومت کوچیک داره اینجا واکنش داریم احتمالل

۱۰۰تا تارگت ک نمیزارن که مطمئن باش اگ۱۹سنت بزنه حد اقال ۱ماه باید اصلاح بده بعد بره به عدد های فضاییه شما برسه
از من ب شما نصیحت ی تیکه گوشت تو این بازار از خرس کندی بزدی اگ ن خرسه میخورتت و دیگ هیچی واست نمیمونه

سلام داداش شرمنده ارز xrpرو گفتم

نه داداش من xrp رو گفتم چون من ۹۳ تومن گرفته بودم و ۱۳۴ تومن فروختم یه یه مقطع هم تا ۲۴۰ تا ۲۵۰ رفت الانم که ۱۸۰ تا ۱۸۲