سلام من چند مدت پیش گفتم آقای بختیاری تمام نظراتو تحلیلاشو از این ور اونور بر میداره نمونش از تحلیلگری به اسم Trader Tardigrade
چقدر طرفداراش توهین کردن
اینم مدرک که همین عکس این تریدرو گذاشتن عکس پروفایلشون که بگن تحلیل خودشونه
هیچوقت الکی به کسی توهین نکنین وقتی طرف با مدرک صحبت میکنه
در ضمن این عکس تحلیلی که میزارمو ۶روز پیش گذاشته بود این تریدر خارجی
اینجوری هم باشه بازم خیلی ازشون ممنونیم که تحقیق میکنند و جستجو و مطالب کاربردی و مفید رو که مطابق نظر و تحلیل خودشون هست با ما به اشتراک میذارن
گرامی چرا پیله شدی ب بختیاری همین که میره تحقیق میکنه اینجا نتایج رو میزاره دمش هم گرم چ فرقی داره تحلیل خودش باشه یا یکی دیگه همین که نیت پاکی داره و کمک هموطن میکنه تو این وضع مملکت خیلی هم ممنونش هستیم بختیاری که کسی رو مجبور ب خرید ارزی نکرده هرکس مسئول کار خودش هست.
خب توهم برو کپی کن بذار، مگه داره بابت تحلیلش پول میگیره، همین ک کپی تریدش درسته کفایت میکنه ماهم استفاده میکنیم، شماهم کپی کن بذار استدلال بیار استفاده میکنیم
آفرین
به تو که این آقای به ظاهر محترم رو با خاک یکسان کردی البته حقش بود دمت گرم یه هفته قبل به زبان لاتین به این آقای بختیاری کامنت کردم که اون سایتی که تو میری تحلیل هاشو کپی میکنی و میاری اینجا به اسم خودت.. جدیدا یه تحلیل گذاشته ![]()
زود برو و کپی کن و بیار اینجا ولی متاسفانه کامنتمو ادمین ثبت نکرد
ممنون بابت آگاه سازی
هر چند ما ملت به این راحتی دست از حماقت برنمیداریم
شماهم اگه بلدی کپی کن بذار اینجا ، بچه ها استفاده کنن، ببینم میتونی مدام این کارو انجامبدی ، رفتی گشتی یه چی پیدا کنی بیای اینجا آقای بختیاری رو خراب کنی ؟خودشونم دفعه قبل گفتن که اینکارو انجام دادن ، تو هم اگه میتونی بسم الله ، کمک کن به بچه ها ، از روند بازار تحلیل بذار براشون
خب تحلیلگران خارجی خیلی خوبی تو توییتر هست مشکل اینجاست کسی اهل تحقیق و بررسی دقیق نیست و وابسته به شخص خاصی میشه تو ایران وگرنه تو توییتر شما بهترین تحلیلگران رو میتونید دنبال کنید.
سلام شروین خان .فکر کنم کار بدی نباشه زحمت بکشه ود ز اینور و اونور تحلیل هایی پیدا کنه بذاره ودیگران استفاده کنند مهم کمک به دیگران هست. اگه تحلیل هایی پیدا کنه که درست هم تحلیل کرده باشن که عالیه .
بله دادا بختیاری در دروغگویی و شیادی همتا نداره
من خودم تحلیل های این تریدر خارجی رو پیگیرو میزاشتم ولی این آقا اصرار داشت که تحلیل خودم تا جایی که شک کردم گفتم نکنه اون خارجی از این الگوبرداری میکنه ولی من این تحلیلو ۶روز پیش دیده بودم ولی امروز دیدم این آقا داره به اسم خودش بارگذاری میکنه
اقای بختیاری خودش گفته بود که با تحلیل گران بزرگ داخلی و خارجی در ارتباط است
نیازی نیست که شما به ما یادآوری کنی
چرا دوست داری تخریب کنی چی به شما میرسه واقعا متاسفم…!
مهم اینه که به هم وطنانش اطلاع رسانی میکنه…
تو دنبال محکوم کردن بختیاری هستی یا اثبات خودت بعدچی گیرت میاد همین که تحلیل درست باشه کافی
توهم بروبگرد یه چیزی بذاراستفاده کنیم
![]()
![]()
![]()
![]()
خیلی اسکلی
قشنگ بخون بعد دستمالو در بیار
گفتم نمیگه برا اوناس میگه تحلیله خودمه
نون بازوتو بخور ![]()
ازین بیشتر از تو نمیشه انتظار داشت از کوزه همان تراود که دروست
خب کمک کرده به مردم دستش درد نکنه تو اینجا بجز تخریب کردن چیکار کردی موندم تو بچگیات چجوری گذشته
امسالی مثه تو تو جامعه زیاده ، فقط دنبال این هستین کسی رو خراب کنین ، تو واقعیت عَن هم نیستین
سلام
آقای بختیاری حدود یک ماه پیش همچین سیگنالی را دادن الان شما میگی طرف خارجی شش روز پیش اینو گذاشته
ضمنا آقای بختیاری خودشون گفتن از منابع خارجی و موثق جهت تحلیل و کمک به هموطنان استفاده میکنن
دروووووود بر شما بختییییییییاری
بچه جون وقتی ۲تا بزرگتر بحث میکنن خودتو نخود هر آسی نکن که دیده شی بیا قناری دارم ببین چقدر قشنگ آواز میخونه