لیست شدن در کوین بیس

همیشه اینجا سوال میشه که اگه صفر بندازه چقد میشه پولمون و هر دفعه یکی چیزی میگه که گویا اکثرا میگن همون صفرا میره جلوی پولت ولی فک نکنم اینم درست باشه
ببینید من 30 میلیارد توکن دارم 4 تا صفر بندازه دونه 2 تا تک تمن میشه 60 میلیارد تومان
حالا همون 30 میلیارد بی بی قیمت دلاریش 152 دلار که اگه به گفته دوستان باشه صفرها بیاد جلوش میشه 1520000 دلار که باهم جور نیستن
کدومش درسته بنظرتون؟

هر صفر یعنی یک دهم ،وقتی کم میشه میشه 10 درصد،مثلا 137 دلار خریدید همون لحظه یک صفر کم کنه میشه 1370 دلار

قربونت برم برادر گلم مگه قیمت دلار با تومن برابرالا۰/۰۰۰۳۷باشه هر یک میلیاردش میشه ۴ دلار که برابر با یک میلیارد ۰.۰۰۰۰۴ تومانه که میشه ۳۵۰ هزارتومن وقتی چهار صفر بندازه هر یک میلیارد ارزش میشه ۴۰۰۰۰ دلار که میشه تقریبا ۲.۸۰۰ میلیارد تومان داداش شما خودتو درگیر این قضیه ها نکن به تومن حساب کن من اگه به اون قیمت رسید خودم میام برات حساب میکنم باگ های ذهنت رفع شه

استاد به دلار باید حساب کنی نه به تومان و توکن ،چون دلار همیشه افزایش پیدا میکنه و تا زمانی که چند تا صفر بندازه معلوم نیس دلار چقدر شده باشه

عاشق ریالی حساب کنی جوردر میاد شما یه طرف رو دلار میگیری یه طرف ریال هر جور حساب میکنی دو طرفش یکی باشه یا دلار یا ریال

لطفا،خواهشن شما بجای نظر یا تحلیل سعی کن زیاد ک نگی🙂

هر صفر کم کنه میشه ده برابر یا ۱۰۰۰ درصد