خسته شدم از ریپل: نظر شما چیه؟

تو یازده دلار 50تا خریدم 11دلار بشه بدم بره خستم کرد اینقد آومد پایین
بجاش چین لینک میگرفتم تو سود بودم نه توضرر

برو خداتو شکرگذار باش که نهایتا بابت هر واحدش دو تا سه دلار تو ضرر هستی و اینکه هنوز ده روز نشده که میگی خسته شدم ازش دوست عزیز هستن افرادی که مثل من حدود چهارسال قبل بابت هر واحد چهل پنچ دلار پول دادیم چه بسا که دوستانی بودن در این صحفه قبلا که بالای پنجاه دلار خرید داشتن هر واحدشو شما حساب کن حدودا چهار سال از خرید ما گذشته و هنوز هفتاد تا هشتاد درصد از پولمون هنوز عقبیم من خودم متاسفانه علم و تجربه الانم رو نداشتم و هیجانی خرید کردم پنجاه واحد اون زمان گرفتم که شد دوهزارسیصد دلار با احتساب کارمزدش به جان عزیزم الان در همین لحظه هنوز هزار نوصد دلار هنوز تو ضررم و شاید بگی خوب میانگین کم میکردی تو قیمت‌های پایین که میتونستی ضررت کمتر بشه و من یه جورهایی از این ارز زده شدم و دیگه روش ریسک نکردم تازه همون زمان چهل واحد ارز لونا که دوستان قدیم یادشون هست که اسکم شد هر واحدشو هشتاد دلار خریدم که متاسفانه من و خیلی از دوستان دیگه بدجوری ضرر کردیم و تا الان به خداوندی خدا داریم تاوانشو پس میدیم مطلب طولانی شد عذر میخام رپ کلام اینه که اگه صبور نباشی تو این بازار و از این شاخه به اون شاخه بپری کل پولت از دستت میره که خدا کنه ایجوری نشه پر سود باشی

شما دل سوخته‌ای، ایشالا که جبران بشه