دوستان یه تحلیل از شرایط بازار میزارم ممکنه به درد کسی بخوره، بنده با توجه به قدرت و شدت روند بررسی کردم، اگه بخواد روند صعودی ادامه دار باشه یک مدت کوتاه باید رنج بزنه در محدوده بالای ۲.۱۷، و اگه اینجوری پیش رفت میشه توقع داشت تا زیر ۱ ماه دیگه مجدد پامپ قوی بزنه و اولین تارگت تا ۳.۵ و به بالاتر، حالا چرا میگم زیر ۱ ماه چون قیمت بالای EMA ۲۰,۵۰،۱۰۰،۲۰۰ قرار داره و حدودا اون موقع به هم میرسند و معامله گران وارد این ارز میشن، اگر هم که قیمت به زیر ۲.۱۷ یره که خب مشخصه تا حمایت های پایین تر میره، امیدوارم مفید واقع بشه براتون
مفيد نبود دوست من حمايت مقاومت اشتباه لحاظ مسكنيد الان حمايت اول٢/٣٥هست كه به خوبي واكنش نشون داد الانم از كانال نزولي خارج شده تا زماني كه زير اين عددي كه گفتم نياد و بالاي٢/٥تثبيت بده هدف اول ٣و ٣/٥ خواهد يود كه به نظرم اگه اصلاح شديدي نزنه بيت چون امكان هست مجدد تا ٨٩-٩٠اين سري بره كه ريپل نا٢مجدد خواهد رفت وگرنه كوتا مدت تاچ ميكنه
برای اهداف ۳ دلار و بالاتر خیلی عجله دارید، مشخصه زیاد تجربه ندارید، بعید به نظر میرسه که شما در این بازار دستاورد بزرگی داشته باشین با پرچم و میله و کانال. نظرات ثبت میمونه مجدد بعدا نظرات رو نگاه کنید