دلار قراره بین ۱۷۵۰۰تومان و۱۳۰۰۰تومان باشه طبق تحلیل های بسیاری از دوستان و از جمله خودم پس تو این شرایط که دلار میخواد ارزون بشه بهترین روش فروش بیت هست بنظر من وتبدیل کردن پول دلار به تومان خودمون هستش ودولت با این کار میخواد پول هایی که از کشور خارج شده ورفته سمت دلار وبیت کوین وارزهای دیجیتال دیگه وفارکس واینها و…دولت میخواد ارزش پول کشور رو حفظ کنه پس مجبوره دلارو ارزون کنه تا ارزش پول خودمون هم دیده بشه دلار بشه ۱۳هزار تومان یعنی پول ما هم خیلی ارزشش میاد بالا
البته این یک سناریو از پیش تعریف شده هستش مثل اینکه چند ماه قبلش گفتم اقای ترامپ پیروز انتخابات نخواهد بود وبا کاخ سفید خداحافظی خواهد کرد واینطور هم شد حالا اینم مثل همون هستش چون دولت میخواد اون ارزشی رو که پول کشور از دست داده بهش برگردونه چون با تامین شدن پول بودجه دیگه نیازی نداره که دلار انقدر گران باشه پس میگم ممکنه چون این یک سناریو از پیش تعین شده است پس اونایی که ماشین میخرن مواظب باشن چون بارز ۲۵ تومانی ماشین میخرن بدونید ارز ۱۳ تومانی هم هست ۱۱تومانی هم هست حتی ۹ تومانی پس اهای بیت کوین ها مواظب باشید سرمایه کل عمرتون نسوزه من نمیگم بیت کوین ارزون میشه ها نه بیت کوین قراره گرون تر هم بشه ولی دلار خیلی میاد پایین ها اونایی که با دلار سرو کاردارند مواظب باشید تنتون سالم جیبتون پر پول دلار نه ها تومان
پروفسور دلار گمرکی یا همون جهانگیری که۴۲۰۰بود قراره بشه۱۷۵۰۰نه دلار ازاد
شما نمیخاد دیگه تحقیق بکنی
معلومه نمیدونی چیزی که تو ایران گرون شه ارزون شدنش سرابی بیش نیست