مشاوره برای خرید ارز

سلام دوستان میخوام خرید کنم 20ملیون دارم چی بخرم که سود کنم ؟ازمایشی اومدم اگه موفق باشه کارم سرمایه بیشتری وارد کار بکنم

اول از همه باید ببینی با چند برابر شدن سرمایه و یا چند درصد سود قانع ای و دوم که چند ماه میتونی صبر کنی بعد خودت بازارو زیرو رو کن تا یه سیگنال خوب خودت بدست بیاری تو سقف نخر برو دنبال ارزایی بگرد که ۲ یا ۳ برابر حداقل از سقفشون عقب موندن که راحت بایه خبر خوب ۲ برابر بشن توی ۱۰۰ ارز اول دنبالش بگرد پایین تر بدردت نمیخوره،مثلا اگر حداکثر تحمل ۶ ماهه داری اتریوم راحت ۲ برابر میَشه بیت کویین هم همینطور مطمئن بی دردسر البته ۲۰ تومن بشه ۴۰ تومن باز تو این گرونی تاثیر آنچنانی نداره نمیگم سرمایه زیاد وارد کن اما تصمیم با خودته پول بیکار و مازاد بعد زمین و طلا میشه با صبر وارد بازار کردو تحمل هم چاشنیش و یاعلی مدد ۲ برابر خداحافظ

شما در ابتدا. باید خودتون تصمیم بگیرین. ولی بهترین کار درحال حاضر باید بگردین دنبال ارزهایی که رشد آنچنانی نکردن. ودرکف قیمتی خودشون هستند.به این دلیل که اکثر ارزها رشدقیمتی کردن وریسکشون بالاست. درضمن با سرمایه مازاد خود وارد شو. که افت قیمت تاثیری روی. روح و روانت نذاره

نیا که بدبخت میشی بدون اموزش داری وارد نبرد جنگ میشی بیست ملیون تو این بازار به یک پخ کردن بازار از بین میره

سلام ارز Open بخر ضرر نمیکنی

ارز open بخر ضرر نمیکنی