راه موفقیت در بازار ارز دیجیتال

دوستان واقعیتو بهتون بگم اینجا خیلی ها بهتون حقیقت را نمیگن من خودم 7ماهه نات کوین را هولد دارم وگول این را خوردم که پنج سنت ویک دلار واین چرت وپرتها والان چاره ای ندارم که هولد کنم چون نمیتونم با ضرر بفروشم خواهشا وارد این ارز نشید که بیچارتون میکنه این ارز حتی ارزش اینکه دوریال براش سرمایه بزاری نداره اینجا الکی تشویقت میکنن بخر نات 400درصدی واین چرت وپرتها پولتو هدر نده ووارد این ارز نشو که به خاک سیاه میشینی این تجربه 7ماه هولد کردن هست دیگه خود دانی اگر دوست داری درجا بزنی تو زندگیت بیا اینجا بخر بعد میفهمی که نات ارزش یک ریال هم نداره

مشکل شما و امسال شما اینه که یه ارز را فکر میکنید تا ابد میریزه یا برعکس.
همین ارز یه ۱۰۰ درصد بره بالا میشه بهترین ارز دنیا و خودت اولین نفری هستی میری میخری ولی الان که تخفیف حسابی خورده نگاش نمیکنی.
نه گلم اینجوریا هم نیست فکر نکن این مدت همه ارزا ترکوندن و رفتن بالا نه خبر خاصی نبوده .فردا هم کندل هفتگی بسته شه دوشنبه هم بگیم نه از سه شنبه حداکثر خودم ازش انتظار بالا رفتن دارم و بنظرم ارزا کلا استارتشون میخوره
چون اکثرا نمودارا مثل همه
شما هم اگه واقعا میدونی این بااالا نمیره و ارز دیگه ای بهتر میره بالا بفروش و برو روی ارز دیگه تا زودتر ضررت جبران شه

نگران نباش ایشالا میره بالا
مطمئن باش میره بالا

داداش هولد کردن یعنی تو قیمت پایین بخری و حداقل ۱ یا ۲ سال صبر کنی به پای ارز
اما من و شما در سقف خریدیم و نمیتونیم در این قیمت پایین بفروشیم چون ضرر میکنیم و الان ناچارا داریم این وضعیت رو تحمل میکنیم…این اسمش هولد نیست