تحلیل ریپل (xrp) و پیش‌بینی قیمت

بر اساس تحلیل‌های اخیر، قیمت ریپل (XRP) در تاریخ ۱۴ دسامبر ۲۰۲۴ حدود ۲.۴۵ دلار است. در تایم‌فریم روزانه، قیمت در محدوده‌ای بین ۲.۴ تا ۲.۵ دلار در نوسان است. شاخص قدرت نسبی (RSI) در محدوده ۶۵ قرار دارد که نشان‌دهنده فشار خرید است، اما نزدیک شدن به محدوده بیش‌خرید را نیز هشدار می‌دهد. میانگین‌های متحرک کوتاه‌مدت نشان‌دهنده روند صعودی هستند، اما کاهش حجم معاملات ممکن است نشان‌دهنده ضعف در مومنتوم صعودی باشد.

در تایم‌فریم چهار ساعته، قیمت ریپل پس از رسیدن به سطح مقاومت ۲.۴۹ دلار، با فشار فروش مواجه شده و به سطح حمایت ۲.۲۵ دلار کاهش یافته است. در صورت شکست سطح مقاومت ۲.۵ دلار، امکان ادامه روند صعودی تا ۳ دلار وجود دارد. اما اگر قیمت به زیر ۲.۲ دلار کاهش یابد، ممکن است به ۲ دلار بازگردد.

با توجه به نوسانات اخیر و تحلیل‌های موجود، سرمایه‌گذاران باید با دقت به روند قیمت ریپل نظارت کرده و تصمیمات خود را بر اساس تحلیل‌های فنی و بنیادی اتخاذ کنند.

معرفی ارزهای پتانسیل‌دار در کانال تلگرامی زیر :backhand_index_pointing_down:

ترید با کوروش

@tradebakorosh

سلام عرض ادب تا اینجا فرمودید ناحیه هشدار الان 2/37 معلوم فشار خرید بالاست چه بره رو 3 دلار چه نره ،از شما تقدیر وتشکر میکنم موفق پاینده باشید سلامت تا اینج اوکی بوده تحلیل تون الان ناحیه هشدار ممنونتم از تحلیل دقیقتان ارادتمند بزگوار

سلام تصحیح میکنم ناحیه هشدار شما که فرمودید آلن رو 2/43 درست میباشد در پیام قبل براتون ارسال کردم اشتباهی نوشته بود 2/33 هشدار غلط نوشته 2/43 درست بوده که فرمودید موفق باشید