افت بازار در روزهای پایانی دسامبر و خرید پلکانی

گرامیان
در این بیش از 6 سال تجربه ام در کریپتو، روزهای پایانی دسامبر(5روز آخرش) و 4 روز اول ژانویه، معمولا بازار در افت میرود و دره میسازد(خودتون هم در نمودارها میتوانید بررسی کنید)، بهتره معاملات اهرم بالا نبندید.
همچنین در نیمه راه بخش افزایشی چرخه 4 ساله ایم، این افتهای موقتی میتونه زمان خوبی برای پلکانی خریدن باشد.
برخی با نوسانگیری، مقدار فانتومشون زیاد میکنند برای بازار گاوی پیشرو.
هدف گذاری برای سفارش فروش کنید، و طمع باعث جلوگیری از ذخیره سود نشود، که خودخوری و حسرت مط آورد، برای مثال اگر فکر میکنید 4 تا 15 دلار میشود، پلکانی از 4 تا 15 دلار برای فروش بچینید. چند ماه بیشتر از بازار گاوی مانده است، خودم احتمال میدهم شهریور تا آبان 1404 بازار گاوی تمام میشود.

من ۴سال پیش فانتوم رو روی ۳دلارخریدم،بزار اول به این قیمت برسه بعد تصمیم درمورد فروش بگیریم.
فعلا ۴ساله پولم خابیده وتا تهش توضررم. علتش هم فقط گوش به حرف یه عده تحلیلگر کردم که چیزی بلد نبودن.

عزیز دلم شما اگه ۴ سال پیش روی سه دلار خریدی الان پولت پنج شش برابر شده اونم فقط به خاطر ارزش دلار. البته اشتباه هم از خودت بوده ارز توی سقف خریدی من فانتوم توی ۳۰سنت تا ۶۰ سنت پله ای خریدم الآنم حسابی داخل سود هستم . دیگه واقعا اگه از فانتوم به این خوبی نتونی سود بگیری باید چهارگوشه تشک ببوسی در اوج خداحافظی کنی.

۴ سال پیش دلار ۱۸ هزار بود و قیمت اخر فانتوم بود ۹۰ هزار تومن. الان دلار ۷۵ هزار تومنه و فانتوم نزدیک ۱۰۰هزار تومن
چطوری میشه شما الان تو ضرر باشی ؟؟!!مگه اینگه امده باشی نوسان گیری بکنی تعداد فانتومت رو کم کردی جز این شما تو سود هم نباشی حداقل تو ضرر هم نیستی

من فانتوم روی 6800خریدم