دوستانی که کمی اشنا با چارت هستن به راحتی میتونن روند دوج رو تو یکروزه تشخیص بدن که تو چه کانالی هست. فقط rsi رو ببینید تو یکروزه و واگرایی نزولی
یکی دیگه از چارت های خطری برای آلتکوین ها دامیننس بیت هست که امیدوارم به 59 نرسه که برای التکوینها اصلا خوب نیست. چون با یک نوسان اصلاحی بیتکوین ، التکوینا به شدت اصلاح میکنند. هر چقدر دامیننس بیت بیاد پایین التکوین ها بهتر رشد میکنند و کمتر به نسبت بیتکوین میریزن.
و چارت بعدی که مهمه دامیننس تتر هست که اگر بیاد زیر 3/85 بازار خیلی خوب و روبه جلو حرکت میکنه. ولی الان رو 4 هست.
ضمنا چهارشنبه غروب به وقت ایران حدود ساعت 18/19 اخرین اخبار و سخنرانی و ارقام اقتصادی مربوط به نرخ بهره وشرایط اقتصادی و… منتشر میشه و روز خیلی مهمیه.
با چشم باز وارد بازار بشید
روزگارتون پر از پروفیت مثبت
خوب بدرد وارثات میخورن یع فاتحهی میخون برات دیر اومدی زود میخوای بری بشین سر جات حقته میخواستی هم جوابی نکنی خخخ. نگران نباش درس میشه چیزی که معلومه این چند سال باید براش سالهای خوبی باشه.اگه نبود این چند سال کلا باید بوسیدشون گذاشت کنار
اقا شما کامنت من رو درست نخوندی.
من روی صحبتم برای الان بود و تارگت فضایی اینده رو ندادم .
من سه تا چارت رو گفتم ببینید که الان تو موقعیت خوبی نیستن. برای همه التکوین ها و دوج
اگر دوج بتونه به راحتی مقاومت 0/43 رو رد کنه حداقل و بعد مقاومت 0/480 رو هم تثبیت کنه یعنی حداقل یکی دو هفته کندل بالای 0/48 باشه تو موج صعودی جدید و خوبی قرار میگیره. که الان این قدرت رو اون دوتا چارتی که گفتم ازش گرفتن و تو یه کانال فرسایشی نزولی هست به سمت 0/32
البته هر لحظه ممکنه با یه فاند صعودی جدید راجب بازار و دوج و همینطور امار اقتصادی اخر هفته که گفتم چهارشنبه میاد کلا کانال نزولی شکسته بشه و بره به سمت تارگت های بالا.
پس به زبان ساده باید تثبیت بالای 43 و 48 که از این کانال نزولی خارج بشه
دوستان ببینید همونطور که تو توضیحات دیروز گفتم دامیننس تتر باید بیاد پایین که موج صعودی خوب بده. الان دقیقا ساعت سه صبحه و دامیننس تتر اومد 3/85 رو تاچ کرد و بیت 105/000رو تاچ کرد.
تو این مدل بازار دوستان حتما تو معاملاتتون برید تو تریدینگ ویو چارتusdt.d و btc.d رو چک کنید و بهتر تو تایم های نزولی این چارت ها ورود کنید. (اینو برای دوستان مبتدی گفتم، اساتید خودشون میدونن چیکار کنن)
اگر دامیننس بیت کوین میدونستی چقد خطر داره بشه 58٪یا 59٪ حمام خون راه می افته تو بازار رمز ارزه کل مودیت یا نصف کمتر یا محو نمیدونستی فقط حواست باشه رو 57٪ قدری بالاتر رفت سریع سرمایتون بیرون ببرید بیت بشه 97 آنموقع همه میرن بالاوضعیت در حال قرمز شدن به دامینس بیشتر نگاهتان باشد تا به ارز تان