روی صحبتم با تازه وارد هاست.
بزرگترین اشتباه زندگیم ورود به این بازار بود.
چن سال پیش با پول این می تونستم یه خونه کوچیک بخرم.
با رویاهای غیر واقعی وارد این بازار شدم و فکر کردم زندگیم ازین راه گل و بلبل میشه.
بعد ۵ سال فقط تونستم پولم رو حفظ کنم.
به خودم یک خونه + یک زندگی آروم + یک اعصاب نرمال بدهکارم تو این زندگی.
دوستانی ک تازه واردین باور کنید که این راهش نیس اگر تو سود هستید فرار کنید.
هوش مصنوعی که این بازار رو اداره می کنه از لحاظ کثیفی و نابود کردن پول مردم نظیر نداره.
باور نمی کنی ؟ بمون تو این بازار و زندگیتو خراب کن .
تو اگه ۵ سال پیش ۱۰۰ میلیون بیت کوین میخریدی الان با پولش می تونستی ۱۰تا خونه بخری .
اسم خودت بدبخت تازه وارد خورده
بعد از پنج سال پول خودتو کشیدی بیرون؟! بنظرم دیگه سمتش نرو
با بیت مفت ارز خریدی پول خودتو بهت داده؟ چی خریدی برادر!!
پارسال که هیچی اوج بازار بود و خدابده برکت
امسال تو همین یماهه نود درصد پولم سود گرفتم از بازار و کشیدم بیرون
بنظرم پولتو بزار زیر سرت حداقل بعد از پنج سال بی ارزش تر نشه
والله من خیلی سود کردم ،شانس من بود ایشلا شما هم سود کتی داداش امیدت به خدا باشه
تو که یک ماهه عضو کریپتو شدی بعدش پنج سال پیش چی خریدی چه ارزی بوده که تا الان همون پولت هست
سلام و درود
حرف شما منطقی هست ولی یک نکته مهم این هست که در هر زمینه و عرصه کاری که بدون علم و دانش و تجربه وارد شویم در اون عرصه محکوم به شکست خوردن هستیم
خوب تو بلدنیستی کی بخری دلیل نمیشه بازاربدی باشه.من هم ۵ساله تواین بازارم پولم۶برابرشده بازهم صبر میکنم.بله اگرخونه خریده بودم ۱۰برابر میشد ولی فروشش سریع نبود.بازهم یکسال صبر میکنم میدونم از۱۰برابر هم میره بالاتر.دوج۸۵تومانی خریدم۱۲۰۰همخریدم ۷۰۰۰خریدم یک ملیارد الان ۵ملیارد نیم شده بنظرتون اشتباه کردم.
من تمام سرمایه و زندگیمو باختم حتی با اینکه چارت و کندل و هزار کوفتی دیگه رفتم یاد گرفتم تازه فهمیدم فقط خودم رو باختم
افرین تحلیلت عالی بود منم به این نتیجه رسیدم فقط ۱۰ درصد انهم شانسی به درامد میرسند و بقیه بازنده.
جالبه ، من اکانتت رو چک کردم میبینم بیشتر از اینکه دلت به حال مردم بسوزه با کامنت هات مردم رو آزار میدی و دلسردشون میکنی!
الان مثلا با این کامنتی که گذاشتی ک بگی خیلی دلسوز مردمی نه؟ والا تاریخچه کامنت هات از امثال سامان شورتی هم سیاه تره که!
ابلح بی خاصیت!
ولی من برعکس شما
سری قبل 170 برابر از شیبا گرفتم
الان هم یک آپارتمان زدم تو شیبا و تا 100 تا آپارتمان بیرون
نکشم ول کن نیستم
این چند سالشه خدا میدونه… بچه جان کل این جماعت هم شیبا بخرن پول تو زیاد نمیشه بفهم عزیزدل جان
دقیقایعنی۱۷۰نفربه خاک سیاه نشستن تاشما۱۷۰برابرسودکنی امابازم نوش جونت ومیگیم اشکال نداره یک تعدادی نفری یک مبلغی ازدست دادن ویاپولشون گذاشتن روهم تاشماوضعت خوب بشه وخیلی هم عالی ولی به نظرم الان دیگه پول یک آپارتمان گذاشتی تا۱۰۰تابرداری دیگه بازی ذهنه واشتباه بکشش بیرون وبروباداشته هات زندگی کن چون ممکنه ازاین به بعدباشیب تندبری بازته دره
راست میگه من شاهدم
اسمش ذبیده کاکلی بود اومد تو بازار
با همین پول اسم شو عوض کرد
ی ارتش خرید
تازه مدرسه هم میرفت
هنوز هم میخواد رشد کنه