دوستان توروخدا برای خرید ارز خونه و ماشین نفروشید
اشتباهی که من کردم بزرگ ترین اشتباه زندگیم هستش
اولش فکر میکردم کار خوبیه ولی وقتی یزره قیمت ریخت کم مونده بود سکته کنم با هر کندل منفی که میبینم قلبم درد میگیره
الان کل زندگیم داخل یک کیف پول تراست ولت هستش که چند تا عدد اون بالا نوشته انگار هیچی ندارم فقط عدد نوشته
یکماهه با همسرم دعوا میکنیم یک ماهه اعصابم بهم ریخته یک ماهه دنیا برام جهنم شده مخصوصا از دو روز پیش که خونه رو بردم فروختم مستجر شدم کاش اینکارو نمیکردم کاش انجام نمیدادم
الانم نه راه پس دارم نه راه پیش
واقعا ممنونم از دوستانی که توی کامنت ها سعی کردن دلداری بدن منو واقعا ممنونم خدا هر چی میخواید بهتون بده
منم هولد میکنم چاره ای ندارم ولی دیگه دنبال رویا نمیرم اگه چهل درصد یا پنجاه درصد سود کنم کافیه فقط بتونم دوباره همون خونه رو بخرم با یه ماشین بهتر بخرم کافیه بر میگردم به زندگی خداروشکر میکنم همون به شغل خودم توی اسنپ ادامه میدم
این بازار دل های بزرگ میخواد من با خانواده و زن و بچه نباید اینجا باشم ولی اگه مجرد هستید ریسک کنید شاید گرفت
خدا بخیر بگزرونه فقط توروخدا خونه نفروشید برای خرید ارز دیجیتال فقط پول های اضافی رو وارد بازار کنید
ممنونم از همگی کوچیک شما مجید جوادی هستم مچکرم از همگی
داداش خدا بزرگه نگران نباش گر خدا باشد غمی نیست
امیدوارم موفق باشی ![]()
![]()
داداش فقط صبر کن انشالا میره بالا
حالا ارز چی خریدی
داداش ایشالله که خدا چندبرابر وارد زندگیت کنه.دوست من ولی باز تااینجا دیگه پا ب این بازار گذاشتی و صبور باش ولی سعی کن حالا که ریسک کردی پولتو داخل ی ارز نخوابونی یا رو میم کویینهایی که همینجور با کله میرن بالا با کله فرود میان.چندتا ارز پدر مادر دار بگیر و صبور باش ایشالله چندبرابرش وارد زندگیت شه سربلند شی.من نظرم اینه
سولانا
ریپل
کاردانو
سویی
فانتوم
پولکادات
باز خودت تحقیق کن ایشالله که خیره و فقط صبور باش و اگه دیدی رفت بالا باز طمع نکن چنددرصدی که رو سود رفتی پله پله اصل پول خودتو خارج کن و ب همون خونه و ماشینت رسیدی بعد اون اگه ی پله از سودتم موند بزار بمونه.همین اتفاقی که برات افتاد و برا یسری دوستان که ملک و ماشین میفروشن و هیجانی عمل میکنن ب اشتراک گذاشتی کمکشون کنی دستت درد نکنه مطمن باش خدا ب دلت میده بامرام:saluting_face:![]()
![]()
احساس میکنم داری داستان سرایی میکنی
داداش نگران نباش سولانا به 400 الی 1000 دلار میرسه
شما باید صبر کنی راه و چاره ایی نداری
مراقب گوشیتم باش ک اگر بردنش سولانا ها هم میره
ب هر حال اگر زیاد عجله داری بزار برسه ب 300 دلار همرو بفروش
انشاالله جوری بره بالا که بتونه از این مشگل بکشتت بیرون یکم تحمل کن خدا بزرگه واقعاً ناراحت شدم
کاری به راستو دروغ بودن حرفات ندارم ولی قطعا این حقو به خودم میدم که اگه کنارم باشی یه مشت نصیب صورتت کنم حتی اگه ۳۰تا مشت پشبندش بخورم…مرد مومن اخه تویی که غیر از سرنوشت خودت زندگی دو سه نفر دیگم به حرکت درستو غلطت وابستس همچین ریسکی رو باید بجون بخره؟! داداش من تو زندگیت انقد هیجانی عمل نکن بابا زندگی ماها به تار موی بنده!! حالام که اتیش زدی به مالتو حراج کردی همچیو همچین پیش رفتی دیگه راهی جز ادامه مسیرت نیس امیدوارم اگه اتفاق خوبی قراره بیفته تو همین چندوقت بیفته… رو بد ارزیم سرمایه گذاری نکردی بیشتر از این بد به دلت راه نده این ارز پره از پروژه های مثبت-همکاری-نوآوری و کارایی قطعا اگه حمایت ها از بازار به همین منوال باشه رشدای بیشتریم نصیبش میشه!!
ببین من کاری به بالا پایین شدنای بازار چه اصلاح چه ریزش ندارم فقط در همین حد میدونم بازار چندسال خواب مطلقشو کشیده حالا اون خواب دلایلش چی بود ؟! خیلی چیزا یادمه اولیشو ایلان ماسک استارت زد از بیت حمایت کرد تا۶۰خورده ای یهو برگشت گفت انرژی که برا ماین استفاده میشه حاصله از سوختای فسیلیه و پاک نیس بیت ریخت چین ممنوع کرد بیت ریخت روسیه اکراینو زد ریخت اون صرافی لعنتی با ارز لونا با گند کاریای cz داغون شدن بازار بی اعتمادی به بار اورد و باز ریخت…خروج سرمایه های کلان چندسال همه رو کله پا کرد ولی تو چندوقت اخیر خیلی از همین دلایل بالا برعکس شدن حمایتای سنگینی داره از بازار میشه کلا بازار داره به سمت قانون گذاری شدن بیشتر پیش میره که صددرصد باعث میشه سرمایه بیشتری به سمتش بیاد!!! نمیتونیم نادیده بگیریم که تا همین الانم تقریبا همه ی ارزا رشد قابل توجهی داشتن همین سولانا از پارسال تا الان استارتش از نزدیکای ۱۰-۱۲دلار خورده و رشد کرده و میدونم قاطعیتی وجود نداره ولی خو والا بلا فعلا که همه حمایت کنندن امید من یکی که بیشتر به رشد نه ریزش عمو ترامپم بیاد که …!!! اقا درکل موفق باشی حرفای منو هم ملاک چیزی قرار نده هرچند تو از قبل کارانو کردیو از قضا ادم خیلی هیجانی هستی … خودتو نباز طمعم نکن که این بازار داده ها رو زودتر از همه چی پس میگیره به خودت امید بده بدرود
انشالا خدا بهتون رحم میکنه و پولاتونو با سود برمیدارین کاش میگفتین چه ارزهایی خریدین یکم در موردش تحقیق میکردیم اگر همین سو لانارو خریدین که نگران نباشین سود میکنین چون نهایت تا خرداد آلتسیزن تموم بشه و دوباره ریزش و اصلاح شروع بشه انشالا خدا ی بزرگ به داد همه ی هموطنام برسه که از سر ناچاری و کم درآمدی مجبور به این کارها میشن
یه ماهه حالت بعده بعد دو روز پیش خونه رو فرختی حرفات عجیبن!
دوست عزیز مگه تو این بازار چند سال تجربه داری که آمدی چنین ریسکی کردی واقعا ماندم !!!
رو چه قیمتی ورود کردی ؟!!!
چه ارزهای را خریدی و در چه قیمتی های ؟
الان تو بفکر سودو ضرری،مفهموم داستان نگرفتی منظورش اینکه خونه ماشین نفروشید آدمای نادون واسه توام نداشته عزیز واسهاوناییه ک دارن زندگیشنو میفروشن وارد شن