درود. با توجه به گذشته این ارز اصلاح زمانیش تمام شده و این هفته باید رشدش شروع بشه. از طرفی اصلاح که در واقع پولبک به محدوده مقاومتی ۰.۰۱۱ بود زده شد اگر حمایت ادامه پیدا کنه و بخواهد حالت سینوسی به حرکتش ادامه بده هدف بعدی ۰.۰۱۶.
امیدوارم حرکات شارپ ممتدش شروع بشه و همه با روحیه خوب به نمودار نگاه کنیم.
دوستان من یه مقدار زیادی توربو توی ابان تتر دارم به نظرتون انتقال بدم توی تراست ولت یا ابان تتر بمونه؟؟
فقط رو هوا نظر میدی !!!
دوست من ی چارته دیگه جلو چشم همه مون. من نگفتم حتما این اتفاق میوفته. تحلیل میکنم که شاید روند به اینصورت پیش بره. اصلاح زمانی هم اگر شما به گذشته اش نگاه کنی میبینی بیشتر از ۲ ماه طول کشید ولی بعد از اون حرکات شارپ داشت و از سقف قبلیش ۱۰۰۰ درصد رشد کرد. این ارز پیشینه زیادی ندارد با ابزارهایی که داریم مثل فیبوناچی و طول موج فقط میتونیم پیشبینی کنیم. ولی مطمعنا همش درست در نمیاد. اگر غیر از این چیزهایی که گفتم با توجه به گذشته نمودار شما چیز دیگری میبینی من دیگه حرفی نمیزنم رفیق
دوست عزيز تو بهتر بلدي تحليل كن برامون چرا نميزارين اينايي ك ي چيز ي بلدن نظر بدن الان چي بگه بگه مياد پايين بفروشين شما اين كارو ميكني؟ در هر حال همه ما اون كاريو انجام ميديم ك خودمون بهش ايمان داريم بقيه اميد بدن خيلي هم خوبه. تا ميره بالا نميفروشيم مياد پايين همه شاكي ميشن. بازار همينه اگه همش بره بالا ك از بيت جلو ميزنه يجايي بايد رست كنه ،يجايي بياد پايين ك بتونه دوباره اوج بگيره من الان ٩ ماهه اين ارزو دارم فوق العادست صبر كنين نتيجه خوب ميگيرين.