بیبی دوج و پیش بینی قیمت

این یک نظره نه برای خرید ونه برای فروش فقط بریدبیبی دوج رانگاه کنیدازنشان این چندسال هم بالاتر رفته ودرنتیجه این عشق هم قول می دهم همین چندشب شایدخیلی زودتر به یک دلار وکمی بیشتر برود…خیلی خیلی زودتر اینجاهم توی دوج کوین عروسی میشه فقط وفقط صبر صبر کنید…یاحق…یاعلی…موفق وپیروز باشیدجیبتون پرازدلارباشه…

میشه رو هوا حرف نزنی اخه ١ دلار؟اصن میدونی ١ دلار چند سنته؟ مگ کشکشه بازار حساب کتاب داره

ریدم تو مغز نداشتت بی سواد نوشته بیبی دوج تو بیبی دوجو ٢برابر کنی میشه ١ دلار؟برو گوسفنداتو بچرون اینجا جای تو نیس ک ریدم ب تربیت خانوادگیت

ریدم تو چشات ک کورتر بشی و سطح سوادت اخه اسکل نوشته بیبی دوج چطوری بیبی دوجو ٢برابر کنی میشه ١ دلار؟تو حتی قیمت ریالی بیبی دوجم نمیتونی بخونی بعد گ.وه میخوری

دوست محترم و عزیز حتی تفصیر یک‌دلار برای بیبی دوج هم خیلییییییییییی زیاده چون من ۲۸ میلیارد واحدش رو به ۱۰۰ دلار خریده بودم چطور میشه من با یک‌دلار شدن بیبی ووج یکی از ۱۰ نفر ثروتمند دنیا تبدیل بشم؟ در بهترین حالت ممکن شاید بیبی دوج در آینده بتونه یک یا نهایتا دو صفر خودش رو ازدست بده اینهم برای زمان ۳ ساله

دوست محترم و عزیز حتی تصور
<span class=“ql-cursor”“>یک‌دلار برای بیبی دوج هم خیلییییییییییی زیاده چون من ۲۸ میلیارد واحدش رو به ۱۰۰ دلار خریده بودم چطور میشه من با یک‌دلار شدن بیبی ووج یکی از ۱۰ نفر ثروتمند دنیا تبدیل بشم؟ در بهترین حالت ممکن شاید بیبی دوج در آینده بتونه یک یا نهایتا دو صفر خودش رو ازدست بده اینهم برای زمان ۳ ساله”

سلام. دوست عزیزمعلوم شدکی سوادارزی نداره بریدچندباربخون ببین اول من چه گفتم بعدبیاچرت پرت بپرون من ازدواج کوین میگم بیبی دوج مثال زدم توکه نخوندی چی بگم فهمیدبی سوادکیه …
دوج کوین ۱دلارمیشه …نه بیبی دوج…
…یاحق. ‌‌‌…یاعلی…بای بای…