صعود بیت کوین و ریزش آلت کوین ها

اهای دوست عزیزی که دنبال امیرهوشنگ هستی لطفا دنبالش نگرد خدا دوستت داره که نمیتونی پیداش کنی همه رو بیچاره کرد با کانال تلگرامش دنبال این بود کدرفرال بده و هرچی معامله انجام بدی پورسانت هاش میره برای اون ،برای همین کلی شت کوین به همه معرفی میکنه برید بخرید همه ی شت کوین ها پودر میشن وقتی هم اعتراض میکنی چی شد پس ،از گروه حذفت میکنن برو داداشم دنبالش نگرد خدا دوستتون داره
یه rdog به همه گفت بخرین بخرین ملت بیچاره ۵۰۰ تتر ۱۰۰۰ تتر و حتی ۵۰۰۰ تتر ریختن برای این ارز ،از آخر اسکم و حذف شد رفت پی کارش
هرچی ریزش میکرد باز میگفت اضافه کنین پامپ میکنه من خودم فلان قدر خریدم ،همش دروغ ،چون هرچی خرید میزدی پورسانت براش محاسبه میشه
یه ارز داغون دیگه به اسم رکت که فقط تو یه صرافی هست باز باکدرفرال همه عضوشدن و از اون ارز دارن میخرن
خدامیدونه ماجراش با صرافی ها چیه
و تازه بالای صدتا شت کوین دیگه هم معرفی کرده و هر روز میگه بخرین پامپ میکنه ،ازبین ده بیست تا ارز شانسی یکیشون یه پامپی میزنه بعدمیگه سیگنال فلان ارز پامپ شد
همینطوری رتدوم بری شت کوین بخری معلومه یکیشون پامپ میکنه
اگه پولاتون نمیخواهین خاکستر بشه دوروبرش نرید که همه اینکاراش تله بودن

سلام بر شما دوست گرامی و بقیه عزیزان اگرچه با خیلی از نظرات شما هم عقیده هستم ولی ناگفته نماند استراتژی ایشان این هست که ارزهایی که افت کردند معرفی میکنه و کاملا مشخصه که احتمال پامپ در بعضی هاشون هست ولی اینکه ایشان کانال زدند بخاطر این بود که خودمون همیشه ازش نقطه نظر خواستیم و هرکس دیگه ای هم بود همین کار را میکرد چون اینجا سخت بود جواب همه را بده پس بی انصاف نباشیم و یک سیخ به خودمون بزنیم یک‌ جوالدوز به مردم. کاری که خودمون ازش خواستیم. در اخر بخدا من هم خودم از بیشتر سیگنالهاش سودی نبردم که هیچ. ضرر هم کردم

دوست عزیز من خودم الان تو کانالش هستم چرا آنقدر شما ها بی انصاف نامرد شدید این چرت و پرتها چیه میگی در مورد استاد همین امروز کلی بچه ها با یک سیگنالش بعد مدتها که سیگنال نمیداد کلی سود کردن سیگنال bond برید ببینید همین امروز تاریخ 1403/10/8 ساعت 12 ظهر
اون ارز rdog هم وقتی سیگنال داد همون زمان بالای 120 درصد پامپ شد و چند بار دیگه هم پامپ شد که خیلی ها سود کردن و خیلی ها هم چون توقعشون از استاد بالا رفته بود منتظر 1000 درصد پامپ بودن ضرر کردن ، که خود استاد هم همیشه گفته که ارزی که بالای 100 درصد پامپ شد پول خودتون با 30 درصد از سودتون رو بکشید بیرون الباقی بزارید باشه این یه استراژی کلی هست برای کسانی که اصلا هیچ اطلاعی ندارن از بازار کریپتو که استاد گفته بود
تو احتمالا همون بچه بی‌تربیتی بودی که حرفهای زشت می‌زدی تو گروه و استاد انداختت بیرون الان هم اومدی اینجا داری خرابش می‌کنی

انسان پست من دقیق رفتم تحقیق کردم تو کانال استاد این سیگنال استاد هست برای ارز rdog اگه لود بشه زده نهایت خرید 30 تا 50 تتر چرا دروغ میگی پست فطرت 5000 هزار تتر ضرر کردن که همون زمان هم در اون کانال قیمتی پامپ شد یکبار هم اون اول داد که اونم به همین صورت بود نهایت ورود 30 تا 50 تتر