آخر ۲۰۲۴ پای کاملا لیست میشه مثل همه ی ارز های دیگه خرید فروش میشه ؟!! یا فقط باهاش کالا میشه خرید کرد؟!! قیمتش به نظرم عمرا ۳۱۴/۰۰۰دلار باشه اصلا یه چیز فضاییه این حرف !! به نظرم با ۱۰۰ دلار شروع میشه و کم کم میره بالا، من خودم ۲۰۰۰ تا دارم ایشالا که قیمتش بالا باشه حداقل دو تا از چاله چوله هامون رو پر کنیم!!
خیلی خوش بین باشیم خیلیییییییییییی خوش شانس باشیم قیمتش حدود یک تا پنج دلار میشه
منم خیلی در این مورد مطلب خوندم و نظر شمارو تایید میکنم .
بیت کوین= ارز دیجیتال
پای= پول دیجیتال
هر دفعه یه حرف میزنی مغزت نم کشیده
درود به شرفت. درود به درکت. درود به فهمت. بابا ملت پای خودش پول دیجیتال هست. مثل طلاست. و اصلا مارکت گپ براش مفهومی نداره اینو بفهمید. ..یه استیبل هست با قیمت ثابت اجماع یا همون gcv
برای اینکه با قیمت 314159 باز بشه باید یه مگا پروژه جهانی باشه و تمام ابرقدرت ها و سرمایه دارهای گردن کلفت دنیا با تریلیونها دلار سرمایه تمام قد پشتش باشن در غیر این صورت چنین قیمتی براش فقط یک رویاست ، و اینکه چنین چیزی واقعا صحت داره یا نه بعد از بازگشایی شبکه مشخص میشه
توروخدا یکم با منطق حرف بزنید ۳۱۴هزار دلار ؟؟؟؟! میدونی یعنی چی ؟ یعنی هر یدونش 25میلیارد تومان
کل مارکت کریپتو و فارکس بزاری رو هم بازم نمیتونن مارکت piکوین رو پر کنن
حالا منم که 10هزارتا دارم البته با 4تا اکانت از خدامه این اتفاق بیوفته ولی خب عقل داریم باید درک داشته باشیم من با همین قیمت 50دلار هم راضیم
قیمت وابسته ب مارکت کپ و سکه در گردش هست.ما نمیدونیم چقدر سرمایه گذاری شده.سرمایه گذاری ها مارکت کپ رو بالا میبرن
خدایی دم در سرویس رو ببند یه روز میای تعریف میکنی از پای یه روز میای با خاک یکسانش میکنی بخدا شما از نظر اعصاب و روان کاملا مریض هستین برو یه تیمارستان خودتو معرفی کن به خانوادت خیلی لطف میکنی