در مورد دوج من یک توضیح بدم.تجربه هست و اگر کسی خواست با تحقیق ازش استفاده ببره.من اولین بار سال ۹۸ دوج رو روی ۵ سنت خریدم.میزان زیادی هم خریدم.تمام ارزها پامپمیکرد ولی دوج مونده بود و حرکت نمیکرد.چیلیز و دنت سودهای هزار درصدی و بیشتر میدادن ولی پول من مونده بود توی دوج و عدد ۵ سنت.در انتهای آلت سیزن چنان پامپی کرد که باور کردنی نبود.توی چند روز دوج از ۵ سنت رسید به ۷۵ سنت.حتی بیت نزولی بود ولی دوج روزی ۵۰ درصد سود میداد.من دلار رو روی ۲۰ تومن و دوج رو روی ۵ سنت گرفتم.دوج رو روی ۶۵ سنت با دلار ۲۸ تومنی بود که فروختم.ازون موقع هولدر دوج هستم.هر سال اضافه کردم.دوج بخواد وارد بولران بشه سه دلار واسش هیچی نیست.پیشبینی اینکه کی این اتفاق میوفته اصلا امکان نداره و بستگی به رفتار بیت و توجه آقای ایلان ماسک به دوج داره.اینقدر زجرتون میده که بفروشید برید سراغ ارز دیگه.اونموقع غافلگیر میشید.من ده هزارتا دوج دارم و فعلا نگه میدارم.رفتار شیبا ازین عجیبتره.یکی از دوستام یک میلیون شیبا خرید.و یک میلیارد و سیصد شیبا فروخت.صاحب خونه ماشین شد و الانم هولدر شیباست.افراد قدیمی میدونن شیبا توی یک ماه چند هزار درصد سود داد.یا دوج یا شیبا بالاخره یکیشون رو داشته باشید که خوشبخت میشید
صیر تا 5 ماه دیگه
بالاترین قیمت دوج ۵۶ سنت بوده چطوری تو ۷۵ سنت رو دیدی؟
دوست عزیز کاش یکم تحقیق میکردی.دوج بالاترین قیمتش ۷۵ سنت بوده.تو داری ازین نرم افزار استناد میکنی؟حداقل شمایی که تازه واردین سعی کنید از منابع معتبر مثل بایننس و تردینگ ویو استفاده کنید.البته با احترام به شما دوست تازه وارد