مشکل در تایید مرحله سوم

جون مادرت حذف نکن دارم سکته میکنم

دوستان من مقداری ریپل به صرافی ایرانی انتقال دادم هنگام تنتقال فراموش کردم بخش TAG پر کنم چیکار کنم🥹

با پشتیبانی صرافی تماس بگیرید

به پشتیبانی زنگ بزن

سلام با پشتیبانی صرافیت تماس بگیر دقیق راهنماییت میکنه♥️

باید با پشتیبانی صرافی تماس بگیری

باید با پشتیبانی صرافی تماس بگیری داداش نمیخوام نا امید کنم ولی تو اکثر موارد توکن ها می پرن ادمین چرا تائید نمیکنی

سلام کدوم صرافی؟؟؟

داداش ارزت به فنا رفته

خب از قسمت تراکنش transaction hash رو بگیر بعد داخل صرافی وارد کن داخل قسمت دریافت

اگه منظورتون همون meme یا coment هستش از پشتیبانی آنلاین تلگرامی یا چت داخل صرافی تماس بگیر در عرض ۱ هفته الی یک ماه حتما حل میکنه٪

به این آی دی پیام بده همکاری میکنم

با پشتیبانی صرافی ایرانی صحبت کن.راهنماییت میکنه

اتفاقي نميفته
با پشتيباني صرافي تماس بگير
هش تراكنش و واسشون بفرست ١٠ يا ١٤ روزه مياد تو حسابت

شما عملا توکن سوزی کردی، بازگشتش متاسفانه غیرممکنه

ایکس نوین دارم سکته میکنم تعدادش خیلی بود🥹

حتما با پشتیبانی صحبت کن

نگران نباش چیزی نیست میاد ب صرافی. اگر میتونی فقط یک عدد دیگه انتقال بده. چون ی بار برای خودم این مشکل پیش اومد سه ساعت طول کشید نیومد بعد یک عدد دیگه انتقال دادم بعد یک دقیقه هر دو تاش اومدن

به خود صرافی زنگ بزن حتما از ترست ولت به صرافی انتقال دادی و صرافی تگ یا ممو داشته وگرنه توی ترست ولت وقتی انتقال میدی نوشته تگ یا ممو نداره.نترس با صرافی تماس بگیر انشالله مشکلت حل بشه.:palms_up_together: چون من قبلا از این کار کردم ولی با تماس با صرافی مشکلم حل شده.یک نکته گاهی انتقال انجام نمیشه برو قسمت معاملات قسمت ریپل اکنچ اونجا نگاه کن ببین اصلا انتقال انجام شده یا نه.در کل دوست عزیز خودتو گم نکن.۸۰ درصد مشکلت حل میشه.

مقدارش چقدر بوده؟اگه در حد ۵۰۰ هزار تومان بوده بگو من بزنم به کارتت دیگه اینور نیا واقعا با قلبت بازی نکن اگه فشار بهش بیاری عمل لازم میشی

لطفا پاک نکن
درست شد اقای پرچم
مبلغ ریپل هام ۶۰۴ میلیون بود اون ۵۰۰ تومنشم بزار جیبت برو ۲ دونه ریپل بخر