آقا سیاوش منو نگذاشتی تو گروه حرف بزنم . ولی تا الان هرچی در باره باک و گیم شما و آقا سید گفتین درست در نیامده و فقط برای اینکه کم نیارین امید نجومی به همه دوستان دادین . مثل بختیاری نه گذاشتین در اوج قیمتی خارج بشن و نه با حرفاتون گذاشتین دوستان تصمیم درست بگیرن. همیشه توی دو راهی رهاشون کردین . هیچ فکر کردی اگر ۵۰ روز دیگه به تارگت ۴۰۰۰ درصدی یا حتی ۱۰۰۰ درصدی آقا سید گیم نرسه این بنده خداها چه ضرر مالی و روحی خواهند خورد . بله حتما برای اون موقع هم شما و آق سید سناریوئی دارین . هر کس آمد حرف درستی بزنه شما حذفش کردین تا فقط صدا صدای خودتون باشه . آقا سیاوش شما هم اصلا از بازار ارز چیزی نمیدونی ، ادعای الکی داری . خدا به هممون رحم کنه . من توی گروه شما یاد گرفتم هر کی ادعا داشته باشه بر عکس هیچی نمیدونه . بازم ببخشید بی پرده و رک حرف دلم رو زدم . الهی که همینطوری بشه که آقا سید و شما پیشبینی کردین و بمردم قول دادین
دقیقاً👌🏻
آقای هاشمی زحمت میکشید و بی حاشیه وقت میذاشت اما اون ادمین مفت هم گرون بود، وای به روزی که همچین شخصیتی به دوران برسه
جناب صادقی تحلیلگربرجسته کریپتو وصاحب نظر .. شایدبعضی نظراتت درست باشه ولی دقیقا یادمه بونک وپپه ۲ رواسکم میگفتی وباعث شدی خیلیا بفروشند …امیدوارم یادت مونده باشه چه گندهایی اونجازدی
پیر کریپتو فقط خودتی
به اینا آقا نگو، بختیاری ادم نیس، با پولای که جمع میکنه قراره بده به قرص و بیمارستان چون حق الناس سرطان میاره
اسم و ایدی گروه میشه به من هم بگین؟
اخه مرد مومن چرا دروغ میگی دو ماه پیش ک گروه رو زدن من جم روتازه خریدم و قیمتش روی 0.0036 بود الانم ک روی 0.0055 هسش 60درصد رفته روش تازه چن بار تا 0.008 رفت و صددرصد رشد داشت تازه جدا از اون که خود تترم دو ماهه 30 درصد رفته بالا پس ضرری وجود نداشته
تو رو که من نمیشناسم معلومه تو گروه با یک اکانت هستی اینجا با اکانت دیگه . مثل اینکه درست نخوندی آقا سیاوش . هنوز نه خبری از سید بود نه آقای هاشمی و نه بختیاری و نه سینا که گیم توی خرداد پامپ کرد وقیمت به ۱۳۰۰ تومان رسید . وقتی که تازه میخواست ریزش کنه بختیاری سر و کلش پیدا شد که اصلا نفروشید که یک دلار میشه . بنده خداها هم به امید اینکه این ریزش نیست و اصلاح میکنه نفروختن همینجور ریخت بازم بختیاری میگفت نفروشید تا اینکه همه ناامید شده بودن . اینبار آقا سینا آمد و اصلا تارگت نداد ولی گفت اگر بره بالا انفجاری پامپ میکنه و همین گروه رو زد . همین شما و سید زیر آب سینا رو زدین و فراریش دادین وقتی رفت التماسش کردین که برگرده ولی اصلا آقا سینا جوابتون رو نداد و آقا سید به همه تارگت ۴۰۰۰ درصدی داد . حالا همه بچه های گروه منتظر این ۴۰۰۰ درصد پامپ از گیم هستیم تا ۵۰ روز دیگه . پس آقا سیاوش و آقا سید خدا کنه تحلیلتون درست باشه نمیگم ۱۰۰ در صد تحلیلتون ۳۰ درصد درست در بیاد من دست شما رو میبوسم ولی اگر درست نباشه یعنی شما ۴ ماه این دوستان رو با همین حرفا سر کار گذاشتین . من خودم ۳۰۰ هزار تا گیم دارم و از خدا میخوام به تارگت سید برسه . در ضمن شما به چه حقی منو امفالو کردی . حرفی زدم بیا استدلال بیار منو قانع کن تا دیگران هم دلگرم بشن با امفالو کردن یک طرف بر مسند قضاوت منشین پسر خوب . اگر دوست داشتی منو برگردون به گروه تا در جمع صحبت کنیم یکی به در یکی به دیوار نمیشه پسر خوب
هد شاتت کردم ![]()
![]()
حمید اقا محبت و لطف از حد رد میشه میشه صحبت های شما میسپرمتون دست رفقام که اینجان اونا قاضی خوبی هستن
جراتی حرفتو تو گروه بزنی نداری
میای پشت سرشون حرف میزنی
خجالت بکش
حیف سید برا امثال تو
وز نگو ضرر نداره رو۴۷۰خریدم من خودم
خجالت بکش
حیف سید برا امثال تو
خجالت بکش
حیف سید و اون گروه برا امثال تو
علی آقا ۵۰ روز دیگه حالتو میپرسم
آقا سیاوش شما چه محبتی کردین بمن که منت میذاری ؟ خودم گروه رو لف میدم میام بیرون خیالت راحت باشه . اگر تا الان لف ندادم فقط برای این هستش که میدونستم تو گروه بمن میتازند و فقط خواستم اینجا جوابگوی حرف های خودم باشم وگرنه دلخوشی از اون گروه ندارم . من از آقا سینا خواهش میکنم ی گروه جدید ایجاد کنه ۵ نفرم باشیم ارزش داره که با سینا باشیم
![]()
![]()
![]()
خودم هد شاتت کردم نیاز نیست بگیمیری