سلام خدمت همه عزیزان . پیرو تحلیل امروز خوشبختانه همه موارد تا به اینجا درست بود و اینکه از اقای بختیاری عزیز میخوام که راهنمایی بابت دومین تحلیل ارائه کنن تا دوستان بهتر بتونن تصمیم بگیرن . به نظر من زمان برای ورود به انفجار الت کوین ها و میم کوین ها خیلی کمه و دوست دارم دوستان جا نمونن از این فرصت طلایی . ممنون میشم زود تر جواب بدید
سلام داداش
اتریوم استارت زده ، هدف اول ۵۰۰۰ دلار خواهد بود
دوست عزیز من بارها گفتم موارد را از قبل اعلام میکنم تا دوستان در کف قیمتها ورود کنند و باید منتظر بمونند
انتظار و صبر لازمه این بازار پر ریسک هستش و اگه کسی رعایت نکنه باید از بازار خارج بشه تا متضرر نشه
دوستانی که عجله برای سود بیشتر و یا زودتر دارند باید دارای دانش و علم ترید و دارای آموزش و تجربه فراوان در بازار باشند و گرنه موفق نخواهند بود
بنده بارها اشاره کردم که دوستان باید پایان کار را در اولویت قرار بدهند و عجله کردن و یا از این شاخه به اون شاخه رفتن فقط و فقط باعث شکست میشه که من خودم در این زمینه نزدیک ۲ میلیارد تومان سرمایه از دست دادم و تجربه شکست داشتم و دوستان لطف کنند که از تجربه شکست دیگران به نفع خودشان استفاده کنند.
در قسمت تحلیل ها نمودار مارکت توتال را در تایم هفتگی بارگذاری کردم و طبق ادوار گذشته ، بزودی شاهد حرکت قطار آلت سیزن با استارت اتریوم خواهیم بود.
با سلام خدمت آقای بختیاری عزیز
امیدوارم هرجا که هستین سالم و سرحال باشید،
اگر امکانش هست در مورد ارز گالا یه تحلیل بزارین ممنون میشم.
با تشکر
سلام و ادب
ببخشید من منظورتون رو نفهمیدم الان بیت کوین اینجوری رشد قراره بکنه یا آلت کوین ها و همین الان بهترین فرصت برای خرید هست یا چند روز دیگه ؟
سلام خسته نباشید ، پایان بولران کی هست ممنون
سلام جناب بختیاری
تحلیلاتون عالیه
اگه میشه ی تحلیل از ارز GME و Floki بزارین