خواستم یسری حرفا بزنم به اونایی که هیچی از این بازار حالیشون نیست
ببین اقا،خانوم شما وقتی اومدی تو این بازار نباید انتظار داشته باشی یه شبه اتریوم بشه ۶۰۰۰ دلار صبر میخواد یکی دو هفته ام نه چندین ماه ،صبر کنی سودشو میگیری صبر نکنی ضرر کردی ،یا نخر یا میخری هولد کن،بازار بالا و پایین داره ولی هدفش بالاست به این پستی بلندیا نباید خیلی توجه کرد مهم اون هدفه،حالا یسری افراد میان میخرن همینا اگه یه دلار بیاد پایین شروع میکنن فروختن خب یکی دوتا هم نیستین،قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود،این دیگه پایه ترین ضرب المثلی بود میتونستم بهتون بفهمونم همینجوری زیاد میشین تا یکم میاد پایین شروع میکنین فروختن فشار فروش میره بالا که فقط یکی از عوارض این نادانی ها کاهش قیمت ارزه باعث میشه جلوی رشدش رو بگیره
ایرانیا همه با هم بفروشن همزمان هم اتر ترترشم نمیخاره تو چقدر تو فیلمی عمو ک فکر میکنی خرید فروش مردم ما ک ریال دارن رو دلار خداتومنی اونا تاثیر میزاره
یعنی شما اگه شیبا را فروردین ماه میخریدی الان تو سود بودی اون موقع قیمتش خیلی بالاتر بود یا خیلی از ارزهای دیگه مثل استپن . گراف . و … تو این بازار باید شکارچی بود البته الان هولد خوبه به مدت یک تا دو ماه
خیلی از ارزها رو سه سال پیش طرف گرفته هنوز به پولش نرسیده بعد شما میگی فقط هولد.بخر با سود بفروش چه یه هفته چه یه ماه،طمع نکن قانع باش
چرا همین بیت کوین و سولانا و اتریوم رونمیگی. من اتریوم خریدم مفت، بیت کوین سیصد میلیونی خریدم الان بیست سی برابر شده. همین اتریوم پنجاه دلار بود یادتونه. الان هشتاد برابر شده تو پنج سال. خب بده مگه. سکه تو پنج سال چند برابر شده؟ ممکنه ریالی پنج برابر شده باشه اما دلاری پنجاه درصد هم تو پنج سال نرفته روی سکه
په په بیست ماه پیش هفت تا صفر داشت الان چهار تا صفر داره، هزار برابر شده قیمتش
فیلم چیه برادر؟
من نگفتم که فقط فقط شماها تاثیر میزارین خب توی این دنیا که خیلیا مثل شماها هستن که طمع کردن اومدن توی این بازار،من فقط میتونم به شماها اینارو بگم که حداقل یه مقدار گند کاری بازار کمتر بشه،نمیخوام بی احترامی کنم ولی وقتی خرید کردید به خودتون اعتماد کنید وقتی به اون هدف خودتون رسید اون موقع بفروشید نه الان که جلوی رشدش رو بگیره،فکر کردین مفت پول میده این بازار ولی نه،این بازار در کنار اینکه بهتون سود میده اعصاب،روح،روانتون و رو ازتون میگیره و داغون میکنه ،الانم که خرید کردید تا چند هفته نگاه به قیمتش نندازین ببینین چقدر رشد کرده
شما شیبارو در صورتی ضرر میکردی که توی سقف میخریدی من خودم اصلا با اون ارزا موافق نیستم ولی میدونم باید پله ای خرید کرد یهویی نباید کل سرمایتو خرید کنی ،صحبت منم مربوط به گذشته نیست و مربوط به حاله،الان بیتکوین داره میره بالا یکم دوستان صبر کنن دیگه نهایتا تا اخر اسفند سود خفن خودشو میده این بازار ولی چون اون موقع دیگه همه خالی میکنن دیگه هرچی دارین و اون موقع نهایتا نقد کنید طمع نکنین که بزار یکم بره بالاتر بعد بفروشم ،دلایل خیلی زیادی این حرفم داره طولانی میشه بخوام توضیح بدم همش رو،ولی طمع نکنید ،هدف داشته باشین،رسید به هدف بفروشید ،الانم خیلی سودای خفنی میشه تا اخر این بازار گرفت برید ارزای پدر مادر داری که با سقف تاریخی خودشون فاصله دارن و انتخاب کنین ولی میگم پدر مادر دار باشن نرین شت کوین بخرین که پولتون دود میشه میره هوا،برای ارزی که میخرین تحقیق کنین پول خودتونه به دست عقل هرکسی نسپارید