ناامیدی از کاردانو: دلیل؟

خیلی خستم کرده کاردانو …
نمیدونم این دقیقا همون لحظاتیه که انقدر با ذهنت بازی کردن تا بفروشی و بعد رشد کنه یا دیگه این نهایت رشد کاردانو بوده !!!
هرگز تو این چند سال صبرم انقدر لبریز نشده بود و تسلیم نشده بودم …پذیرفته بودم من رو قله خریدم و دیگه بازار بیریش شده و باید تحمل کنم تا از چرخه انقباضی خارج بشیم.
ولی حالا که بیتکوین ۱۰۶ هزار دلاری در مقابل کاردانوی ۱ دلاری میبینم واقعا داره مغزمو قلقلک میده.نمیتونم تمرکزمو از روش بردارم .
بابا لعنتی تو زمانی که حجم کل مارکت یک تریلیون هم نبود سه دلار بودی الان این چه قیمتیه داری !!!
حتی قیمتش از ارزش ذاتیش هم کمتر شده !!!
ترون با اون ساپلای نامعلوم تا نیم دلاری شدن رفت !!!
ریپل انقدر رشد کرد
ارزهای به نام بازار کماکان به سقفشون نزدیک شدن یا سقف جدید زدن
مگه چقدر قرار تو التسیزن بمونیم ده سال که نیست نهایت هفت هشت ماه طلایی وجود داشت که یه مدتی هم ازش رد شده من نمیدونم دیگه قرار کاردانو کی بیاد بالا ؟!!!
انقدر خبر مثبت میاد ازش .حجم معاملاتشم که خوبه تو اخبارش هم که راجع به خریدان بزرگش چیزیهایی مینویسن
من اصلا دیگه رفتار این ارز رو نمیتونم هضم و تحلیل کنم !!
تو این بازار بولیش نتونه به قیمت های معقول برسه باید فاتحه اش روخوند میره قاطی ویچین
یه چیزی بنویسید یکم خستگی ذهنمیمون رو بتونیم کنترل کنیم و نفروشیم
خیلی نا امیدم کرد کاردانو …

بببن الان وقت فروش نیست که بخوای بری روی یک ارز دیکه چون ارز های پدر مادر دار همه صعود کردن و ریسک خیلی سنگینی هست من خبر های خارجی کریپتویی زیاد میخونم که در نتیجه فقط میتونم بهت بگم اگه میخوای پولتو از دست ندی یک : فومو نکن همون طمع ۲: تحت هیچ شرایطی از این ارز به اون‌ ارز نپر بلاخره اینم رشد میکنه ۳: سیو سود کن همیشه ۴: با سودی ک برداشت میکنی مجدد ارز نخر طمع رو بزار کنار
بهت قول میدم اگر اینا رو رعایت نکنی محکوم به شکستی اینا نکاتی هستن که یوتیوبر های کریپتویی امریکایی مدام تکرار میکنن
ضمنا الت سبزن نهایت ۷۰ الی ۸۰ روز دیگه تمام میشه چنانچه از بازار خارج نشدی محکوم به شکستی
یادتون نره هیچکس نه میتونه کف خرید کنه و‌ نه میتونه سقف خروج کنه پس تارگت خروج داشته باشید

منم 3سال پیش خریدم وقتی ک دلار 22بود و قیمت این بی خاصیت 82هزار
خودت حساب کن ب امید 7دلاری شدنش خریدم اونم سنگین دیگه واقعا نمی دونم تا کی باید نگهش داریم

راستش حقیقت و اگه بخوای دقیقا من هم مثله شمام با همون مشخصات که گفتی ولی من تا ۳ ماهه اول میلادی یا عید خودمون نگهش میدارم اگه این بی بته بهمون سود نده لا اقل از افزایش تتر سودش و بگیریم موفق باشید

سلام خانم عزیز
امیدداشته باش

ظهور قدرت کریپتو در همین شرایطی که تعریف کردی انجام میشه
همینطور ک از ۳۰‌ سنت در یک ماه ۴۰۰ درصد رشد کرد و همه آیه یأس می‌خوندن واسش