خدمت دوست عزیز آرش عرض کنم مسئله مقاومت و حمایت مفهومی نداره زمانی که بیت بریزه هر ارزی در محدوده حمایت قوی هم باشه باز هم مجبور به ریزش هست حساب دو دو تاست زیاد مشکل نیست دوست عزیز زمانی که بیت سه روز متوالی بالا میره مسلما دیگر ارزها صد درصد روز سوم یه افزایشی خواهند داشت اینو تحلیل نمیگه تجربه میگه خب اگه اخبار ریپل رو ۷ ماه قیل میخوندی تویه یه سایت معتبر نوشته بود ریپل غول خفته داره بلند میشه و قتی این خبر رو من دیدم قیمت ریپل ۲۹ هزار تومان بود وقتی اومد روی ۳۲ هزار خرید زدم باز هم دوباره به ۲۹ هزار تومان اصلاح داد وباز هم خریدم الانم پله یی ۴۰درصد در دومرحله وقتی یهو ۱۰ هزار تومان افزایش می یابد ترید میکنم متاسفانه بعضی دیر میان و میوه های درختی که روی شاخه های بالا قرار دارد رو با زحمت میچینند اگه وقتش اومده بودند راحت تا جایی که دستشان میرسید میوه زیاد هم جمع میکردند حالا اومدی با پریدن رو کول هم میخوایی میوه بچینی هم به خودت و هم به درخت با این کارت آسیب میرسانی این مثال درست مثل خرید ارز هست زدم تا ساده توضیح داده باشم موفق باشی
دوست عزیز ریپل ارزی نیس ک بگی زود خریدی دیر خریدی ریپل رو هروقت بخری یکسال بعد بهش سر بزنی برد کردی آینده برای ریپل هستش،ی زمونی میاد ک ی عده میگن ریپل ۲.۵دلار بود چرا نخریدیم
دوست عزيز من رو ٤٠سنت خريدم تومان قيمت ارز نميگن يك
بعد كسي كه از مقاومت حمايت تو بازار مالي سررشته نداره بهتره بره دارايي ثابت خريد كنه مثل شما اگه حمايت و مقاومت وجود نداشته كه مثل سيخ ميرفت بالا مثل سيخ مياد پايين برادر يكم براي مثال درخت و ميوه به اطلاعات خود داخل گوگل نزديكترين راه افزايش بديد كه باعث متضرر شدن دوستان بشيد حتما ياد بگيريد اينجا بورس نيست هر ارزي خريد ميكنيد به قيمت دلاري قيمت كنيد نه تومان
در مورد ريزش و صعود بين براي حمايت و مقاومت توضيح بدم هم شما و دوستان بدونن.
وقتي ميخواد صعود كنه وقتي شما مقاومت بدونيد وروي مقاومت به هيچ وقت خريد نميزنيد چون امكان داره عبور نكنه شما كه اين علم و نداوي يلخي خريد ميكني حمايت شما كه ميگي بيت بريزه همه ميريزن بله اين و كه بچه ٢ساله ميدونه ولي تشخيص از كجا هست يا اخبار بعد تحليل حمايت از دست بره حد ضرر فعال ميشه اينا به گوش شما نخورده پس لطفا اطلاعات يخاطر اينكه به خودت ضرر نزني زياد كن من رو ٤٠سنت خريدم الان از كامال زولي خارج شده رو ٢/٤٨سنت باز من ديشب خريدم چون طبق تحليل مقاومت شكسته شده رو هوا نخريدم مثل شما به تومان