مشکل عدم نمایش Bnb در تراست ولت

سلام من bnb قدیمی تو تراست ولت دارم ولی افزونه رو وصل میکنم داخل کیف پولم نشونش نمیده ولی داخل گوشی که وصل میشم هستش با کامپیوتر که میرم نشون نمیده bnb رو میزنه موجودی صفر . کسی میدونه علت چیه تو رو خدا راهنمایی کنه . پولم داره میره

سلام مشکلی نداره برو تو سایت ریکاوری اونجا تعدا د ارزهای بپ۲ رو نشان میده میتونی انجا تبدیلش کنی

سلام داداش فقط با مرورگر کروم کار میکنه فقط رو گوگل کروم بزن

این لینک تلگرام کانال اقای رمزعلی است برید اونجا یه ویدیو در مورد بازیابی توکنهای bep2 به bep20 است، داخل اون ویدیو در مورد مشکل شما هم توضیح دادن، نگران نباشید، ویدیو داخل کانال امروز اپلود شده

آقا احمد این‌مشکل منم هست. توی تراست ولت هم کاردانو هم bnb هم ریپل کلا بر پایه ebp2هست و قفل شده. اگر امکان داره ممنون میشم وقت بزارید و یک توضیح و راهکار جامع بهمون بدید. بسیار سپاسگزارم

سلام مشکلی نداره. تو ریکاوری رو انجام بده. توی ریکاوری مقدار ارزت مشخصه. منم همین مشکل داشتم توی کیف پول صفر ولی توی قسمت ریکاوری موجودی اوکی

بپ ۲ کلا حذف شده یه زمانی رو مجددا تعیین کردن کسانی که جا موندن تبدیل کنن به بپ ۲۰ بسته بشه فک نکنم دیگه باز بشه من که تا دیدم باز شده سریع زدم برداشت هم کردم سرچ کنی یاد میگیری

با سلام‌خدمت عزیزان. لطفا طریقه تبدیل bnb از بستر bep2 به bep20 رو اگر کسی میدونه بگه که همه استفاده کنن چون مشکل خیلیها شده. خواهشا راهنمایی بفرمائید

شما باید افزونه تراست ولت را روی سیستم یا لپتاب سرچ و دانلود کنید بعد از دانلود وارد برنامه شده از شما میخاد که ۱۲ حرف رمز کیف تراست را وارد کنی رمز ارز های بپ۲ را نشون میده مرحله دوم سایت ریکاوری بی ان بی چین رو سرچ کن اومد بالا افزونه تراست را وصل کن به سایت ریکاوری انجا مراحل کار و انجام بده موفق باشی بای

تراست ولتت را آپدیت کن

برید یوتیوپ آموزش جدیدش کامل هست

سلام ریکاوری کدم قسمته