تحلیل ارز sui و اخبار مهم

دروود خدمت دوستان
تحلیل و اپدیت جدید از ارز sui
تحلیل گذشته گفتیم اگر 3.50 شکسته بشه قیمت تا محدوده 3.90 میتونه بالا بره که دقیقا اتفاق افتاد و نوسان گیرها امیدوارم استفاده کرده باشن.
دوستان بعضیا جمله را کامل نمیخونند و من اگر قیمتی مینویسم سریع طرف میره ته جمله و فقط قیمت را نگاه میکنه مثلا مینویسم اگررررررر فلان قیمت را شکست تا فلان قیمت میره بعد میاد میگه فلان و بمان و شروع داستان درست کردن و تهش میشه پاک کردن تحلیل توسط ربات پس لطفا دقت کنید..

خب دوستان ما در حساس ترین شرایط هستیم فردا شب به وقت ایران ساعت 22:30 اخبار بسیار مهم داریم از اقتصاد امریکا،نرخ بهره و سخنرانی اقای پاول پس تماام نوسان گیران حواسشون باشه تمام پوزیشنها را قبل از ساعت 22:00 ببندن چون که میشه قمار یا میره بالا پولدار میشی یا صفره میکنه پس مدیریت سرمایه رعایت بشه.
در تحلیل قبل چند روز پیش گفتم که دامیننس بیت کوین در دل کانال اصلی نزولی خودش یک میکرو کانال صعودی تشکیل داده و داره اروم اروم به بالا حرکت میکنه ولی چون حرکتش شارپ نبود انچنان تاثیری روی الت کوینها نذاشت
الان رسیده به سقف میکرو کانال و از اینجا احتمالا برگرده پایین که باعث رشد کوچولویی تو الت کوینها میشه اگررررر بیت کوین ریزشی نشه.
همونطور که قبلا گفتم اگر دامیننس بیاد بالای 58% و تثبیت بده و مجدد وارد کانال صعودی اصلیش بشه که یک کانال مهم هست باید شاهد حمام خون باشیم در صورتی که بیت کوین رنج باشه یه ریزشی.
پس اگر دامیننس بیاد بالا و بیت هم صعودی باشه الت کوینها ریزش نمیکنند و فقط رنج میزنند.
سویی در حال حاضر در قیمت 4.70 داره تو باکس تریدینگ رنجی که درست کرده بازی میکنه که میشه از قیمت 4.50 تا 4.90 و برای شکستن این باکس نیاز به یک اخبار مهم هست که تا فردا شب اتفاق خواهد افتاد
حجم معاملات روزانه سویی تقریبا از دیروز 30% کاهش داشته و این نشون میده خریداران زیاد میل به خرید در این منطقه حساس و پر ریسک که در سقف هست را ندارن.
اگررررر قیمت 4.50 را از دست بده میتونیم تا محدودهای
4.35
3.95
3.60
پایین بریم و اگرررر منطقه 4.95 را بشکنیم میتونیم تا محدودهای
5.25
5.50
بالا بریم.
دوستان توجه کنید من تحلیل دو طرفه واس روند میذارم که بهتون نقاط حساس را بگم و تعصب خاصی روی sui ندارم پس لطفا دقت کنید.
نظر خودم اینه:
ما امروز و فردا شب احتمالا با توجه به پولبک دامیننس بیت کوین ی رشد کوچیکی تو الت کوینهای خوب ببینیم و همونجایی که همه جو گیر شدن و تارگتهای فضایی میدن اخبار بیاد و بازار نزولی بشه و جیب طمع کاران را خالی کنه و شاهد اصلاح باشیم
ولی این نظر منه و من شاید کلا دارم اشتباه میگم پس نظر شما هم محترمه.
در کل این یکی دو روزه نوسان زیاد داریم
هیجانات بالاس و باید حواستون به دامیننس و خود بیت کوین باشه که در تله مارکت گرفتار نشی.
تشکر از همه دوستان که محبت دارن به من
خواهشا زیر این تحلیل درخواست راه ارتباطی نکنید چون توسط ربات تحلیل پاک میشه

اگر دامیننس شارپ بریزه و پر قدرت بره پایین و بیت کوین درجا بزنه خبر خوبی هست برای کل مارکت.

موفق و پیروز باشید
ارادتمند شما
Ninja

سلام عرض ادب پس بنده اینطور متوجه شدم افرادی که پشت SUI هستن حتما به 30٪ کم شدن خرید هم توجه ویژه می‌کنند پس در کل بازار جهانی می‌بیند 30٪عدد بالایی هست فعلان و احتمال به قطع ب یقین اصلاح دارد برداشت شخصی خودم هست

فوق العاده کاربردی بود

بسیار زیبا سویی رو تحلیل کردید…مرسی

تنها کسی گه از روی فهم و شعورو سواد داره حرف میزنه و حرفهای من درآوردی از خودش در نمیاروو طبق قانون و قواعد داره میره جلوو بدون هیچ چشم داشتی به اطرافیانش سیگنال رایگان میده ..که همین چند خط که جناب نینجا نوشتن یه سری از کانالها و پیج های اینستا گرامی میلیونی پول از جیب ملت میکشن و شدن پکیج فروش و آخر سرشم تو خالی از آب در میاد .ممنون بابت وقتی که گذاشتی …:rose:

سلام خدا قوت
بی زحمت دو سه تا ارز پر پتانسیل برای هلد کوتاه مدت پنج شش ماهه معرفی میکنی؟
من خودم سی،سویی،دوج و ریپل رو در نظر دارم

نه عزیز دل ‌
حجم معاملات کم شده کلا اشتباه متوجه شدید
ببینید برای رشد قیمت باید اون ارز حجم بخوره پول بیاد توش تا بتونه مارکت کپش بزرگ بشه و رشد کنه
سویی یکی از بهترین الماسهای بازار هست

عرض ادب و احترام.دوست عزیز ظاهرا تا۱۳ روز دیگه توکن آزاد میکنه .به نظر شما وضعیت چطوری میشه.اگ اطلاعی میتونی بدی ممنون میشم

سلام برای کوتاه مدت الان جای خوبی نیست
چون اکثر ارزها رشد چند صد درصدی کردن پس باید منتظر اصلاح و در اصلاح خرید کنید
این ارزهایی که گفتی عالی هستند ولی برای بلند مدت

سلامت باشی
امیدوارم مفید و در این شرایط سخت کمک جوونها باشه

3 ژانویه ازاد سازی توکن داره و چون فقط یک درصده اونقدر تاثیری رو قیمت نمیذاره