دليل ارزشمندي يك پروژه به رشد و پامپ در كوتاه مدت نيست.
شما زماني ميتونيد از كاردانو شكايت داشته باشيد كه جايگاه خودش رو در بين ده ارز برتر بازار از دست بده. شما نبايد درصد رشد قيمت رو با ارزهاي ماركت كپ كوچيك مقايسه كنيد. كاردانو يك پروژه لايه1 با ماركت كپ 40 ميليارد دلار هستش پس بنابراين براي رشدهاي چندصد درصدي همانند يك ماه پيش تا الان بايد منتظر باشيد زمان خودش برسه. دنبال سريع پولدار شدن نباشيد تو اين بازار. شايد الان داريد بعضي از پروژه هاي ديگه رو نگاه ميكنيد كه از كاردانو بيشتر رشد كردن ولي خب اين رو هم درنظر بگيريد كه اون پروژه ها 80 درصد توكن هاشون دست خود اعضاي تيم هستش و به مردم فقط به عنوان نقدينگي نگاه ميكنن براي فروش توكن هاشون. در صورتي كه اگه به سايت in to the block مراجعه كنيد ميتونيد ببينيد كه در تمام پروژه هاي كريپتو بيت كوين و كاردانو از نظر پخش بودن توكن ها و غيرمتمركز بودن و كمتر بودن قدرت نهنگ ها از همه آمار بهتري دارن. يعني يه شخصيتي مثل هاسكينسون كه بنيانگذار كاردانو هستش در مجموع حتي 1درصد از كل توكن هارو در اختيار نداره. اين يعني من و شما ميتونيم خيالمون راحت باشه كه در بلند مدت قرارنيست سرمون كلاه بره.
يه مقدار صبور باشيد.
داداش ماهم جایگاهشو میدونیم
مثل این میمونه که یه پدر تریلیاردر خوش تیپ و میانسال داشته باشی ولی هیچ توجه مالی بهت نداشته باشه و منتظر بمونی ارثش بهت برسه!البته ما صبرمون زیاده ولی بنظرم این بابا قران شب هفت مارو هم میخونه
در بین ده ارز برتر مارکت همشون یا سقف زدن یا نزدیک سقف زدن هستن جز کاردانو
بالا رفتنش شبیه مارکت بزرگاست ولی پایین اومدنش شبیه مارکت کوچیک و شت کویناست
ریپل تعداد سکه هاش چنده؟
دوج تعداد سکه هاش چنده؟
این حرفا چیه به خورد مردم میدین
هنوز تکلیف مارو با ۵۴ سنت معلوم نکردی دد شت
صددرصد سرت کلاه نمیره ولی واقعا اگه بینش اقتصادی و سرمایه گذاری داشته باشی که نداری پولی که بخواد بخوابه برای کم کم ۵ سال و تو بهترین حالت بشه سه برابر واقعا ارزش داره اونم تو کشوری که بعد دو ماه ارزش پولت میاد پایین قیمت زمین و ماشین و غیره کلی رفته بالا حالا بخوای چند سال صبر کنی اگه الان پول ماشین برای مثال پراید رو کاردانو بخری بعد چند سال سه برابر هم بشه پولت نهایت باز همون پراید رو بتونی بخری این یک داستان تکراری هست چندین ساله تو کشور ما داره تکرار میشه و هنوز خیلی ها باور نمیکنن که بله اینه الان پولت رو ماشین میدن سال دیگه همین پولت رو شاید باهاش موتور هم نشه خرید
اگه بررسي كردن داده هاي اقتصادي كشورهاي بزرگ رو بلد باشي نياز نيست 5سال تو ضرر منتظر بشيني تا كاردانو رشد كنه.
من ميانگين خريد تمام سبد كاردانوي خودم روي قيمت 33سنت هستش و سال 2025 هم خارج ميشم. ولي شما مجددا تو سقف بازار مياي ورود ميكني و بايد چهار سال ديگه منتظر بموني بعد ميگي ارز ديجيتال كلاهبرداريه. نه عزيزم كلاهبرداري نيست شما آمادگي لازم رو براي فعاليت در اين بازار نداري وگرنه من هم چهارسال پيش به عنوان تازه وارد اومدم و ضررهام رو دادم الان هم حساب كار دستم اومده و راضيم پس به جاي سرزنش كردن ديگران و بي ارزش جلوه دادن اين تكنولوژي برو آموزش لازم رو ببين كه بتوني بهره مند بشي.