دوستان حواستون باشه که کش یک محافظ ه برای بیت و نوسانش در زمان مقاومت بیت و افت شدید بیت در فشار زیادی قرار میگیره ،این روند روزانه قابل تغییر نیست ،افت ها و بالا رفتن ها در بازه ی ۴۰۰ تا ۶۰۰ متغییر ه در تبادل ماهیانه ۶۱۳ نقطه اوجش ه و متغییر در افت ۴۲۰ حد توازن داره در معامله ی این ارزهای استوار همیشه حواستون به میزان ارزه و معادل بازار و لایه ابری میان عرضه و تقاضا را با برخورد با نشانه های چندگانه ی رسد کردن رو باید در معامله خرید یا فروش دایم در نظر بگیرید ،یا بسپارید به کارگذاران متخصص این کار ،این رو قبلا هم گفتم بازار ارز دیجیتال تمام درامدش به نوسان گیری و ثبت سود به موقع به دست میاد ،به هیچ وجه تو این گونه بازار ها نمیشه خطی و بلند مدت سرمایه گذاری کرد ،پله ای کسب سود کنید ،روی سودش خرید یا فروش بزنید ،خورد کردن تو چند ارز هم فایده نداره چون اکثر متغیر هاتو این بازار در تمام ارزهای پیشتاز در یک الگوریتم و ساختار نوسان میکنن ! یکی کمتر یکی بیشتر بسته به توانایی مالی سرمایه گذاری کنید پله پله بالا برید و مراقب افت باشین که ثبت کرده باشید در نرم افزار های ترید یا با مشورت با کارگذاران مجرب پیش برید ،این افت و خیزها تموم جذابیت ارزهای دیجیتال و بزرگترین و جذاب ترین بازار شده واسه تریدر ها ، واسه سرمایه گذاری فقط بلند مدت اونم با اگاهی ، نگه داشتن سرمایه تو کیف پول فقط ضرر ه چه تو ۴۰ باشی ،چه توی ۲۰ باید ترید کنید پله پله ،ببخشید اساتید بزرگ تر هم هستن و میتونن نظر بدن ولی متأسفانه کسی مجانی جواب سلامت هم نمیده ،منتظر نباشید جواب درستی از کسی بشنوید این ها تموم نذرات تجربی ،شخصی یا گمراه کنندست ،باید با اگاهی جلو برید ،موفق باشید امیدوارم لااقل این دو تا کلمه به درد کسی بخوره !
میتونین راهنماییم کنین ؟
با درود
دوست گرامی هولد کردن برای ارزهای قوی مثل بیت کوین یا اتر در بازده زمانی بلند مدت همیشه سود بالایی داشته،
من سه سال هست ترید میکنم و از هشت ارز هم استفاده میکنم
توی ده تا ترید حداقل دو یا سه بار ضرر میشه و یا مجبور به هولد میان مدت برای فرار از ضرر
اما هولد بلند مدت همیشه سود خوبی داشته
من ۳ تا بیت روی حدود ۷۰۰ دلار خریدم نه تو اوج ۱۹ فروختم و نه تو اوج ۴۲
دلیل طمع نیست بلکه هدف ۱۰ ساله تعيين کردم
سه سال ترید هرروزه من ۱۰۰۰ دلار را به حدود ۱۷ هزار رسانده اما هولد ۲۰۰۰ دلاری من الان بالای ۱۰۰ هزار دلار هست،
ترید برای واسطه سود خالص هست و برای تریدر ریسک کامل
قیمت ۳۵ هزار امروز بیت یا ۱۰۰۰ امروز اتر تا سال ۲۰۲۵ حکم همون ۷۰۰ دلار ۵ سال قبل را داره
به هرحال اگر فکر کمک هستیم به هموطنان باید واقیعت کامل رو بگیم بدون دیدن منفعت جیب کارگزاران یا غیره
دوستان گل ۵ سال قبل دلار۳ تا ۴ هزار تومان بود و بیت که گرونترین ارز هست حدود ۷۰۰ ، یعنی هر بیت ۲میلیون و پانصد
همون ۷۰۰ دلار الان ۱۶ یا ۱۷ میلیون هست و همون بیت دو و نیم میلیونی سه روز قبل یک میلیارد شد.
بپرسبن از بزرگترین تریدر ایران ( فرض کنین داریم )
تو ۵ سال با ۲۰۰۰ دلار چقدر درامد داشته.
هولد هم نوسان تومان به دلار را جبران میکند و هم سود مثبت بازار کرپتو.
لطفا با هم خالص و صادق باشیم
ممنون بابت تایید پیام
ممنون خیلی لطف کردید فقط یک سوال چه موقع باید خرید کنیم؟