واقعیت اینجا را براتون بگم
اکثر ما ها یا اصلا بیت نداریم یا مقدار خیلی ناچیزی داریم که هر چقدر هم بالا بره سود آنچنانی گیر ما نمی آد
اکثر قدیمیها که آلت کوین دارند اونها را تو قیمتهای بالا خریدند و هنوز با قیمت خرید خیلی فاصله دارند و تو ضرر هستند
تازه واردها ممکنه تو سود باشند چون اکثرا تو قیمتهای پایین خریدند ولی احساسات و طمع نمی ذاره سیو سود کنند و اونها هم بالاخره توی تله می افتند
حالا باهمه این شرایط فرض را براین بگذارید که الان خیلی سود کردی با افزایش قیمت دلار و چند برابر شدن قیمت اجناس و طلا و خودرو و ملک با سود ناچیزی که کردی چی می خوای بخری یه جوری همه ما سرکاریم
دقیقا بهش فکر میکنم هر از گاهی … چ سودی؟
سر کار نیستیم بزودی ارزها شروع ب مگاپامپ میکنن و من خودم ۳۸ ماهه صبر کردم بزودی از تورم میزنه جلو ینی اگ الان از تورم ۱۰ پله عقب باشیم بزودی ۵۰ پله شوت میشیم جلو . ینی اگ ۳سال پیش ۱۰۰ میلیون ارز خریده بودی همون ۱۰۰ تومن ملک میخریدی الان همون ملک فوقش یکمیلیارد و پونصد . منکه از ۳سال پیش ۱۰۰ تومن زدم تو ارز الان شده ۲۸۰ ![]()
![]()
![]()
![]()
بزودی کم کمش ![]()
![]()
۲۸ میلیارد خواهد شد . خواهیم دید:money_mouth_face:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تا بوده رسم روزگار همینه.
پولدارها چیزهای خوب می خرن و کسایی که وضع معمولی و رو به پایین دارند با خیال پولدار شدن همون پول کمشون رو هم به پولدارها می بازن
تو دیگه خیلی احمقی ![]()