ریپل و منطق در بازار ارزهای دیجیتال

تو کامنت پایین تر عده ای گفتن بی سواد دوستان من خودم ۳۰۰ تا پای داخل کیف پول دارم و از خدامه که بشه ۳۱۱۴ دلار یا عدد خیالی ۳۱۴ هزار دلار ولی یکم منطقی فکر کنین برین ریپل و داستان هایی که براش درست کردن رو بخونین یکم مطالعه داشته باشین مارکت کپ چیه شبکه چیه سختی استخراج چیه اجماع چیه التماس تفکر

خب به شما چه الان؟

کسی نظر ازت خواست؟

مجید جان دلبندم دستتو در بیار از تو شلوارت حالا عمیق تر فکر کن

اینقدر فاز منفی نگیر والا تو اگه ده تا عدد داشته باشی توی کیف پولت، خب ما اصلا خیال پرداز شما چرا فشار میاد بهتون.. :face_with_spiral_eyes:

زمانی که بیت کوین اومد 0.06 دلار بود اگه اونوقت میگفتن بیت کوین یه روزی میرسه به 100 هزار دلار بقرآن قسم نفراتی با طرز فکر تو میگفتن ملت توهم زدن چه حرفا میزنن و میگفتن مارکت کپش بالا میره تا اون حد اصلا منطقی نیست شیبا شت کوین بود یه جوری اومد بالا آدمایی مثل تو دهن به انگشت موندن چرا یه شت کوین اینجوری بره بالا یه ارز که الان 6 ساله یه تیم قوی داره پشتش کار میکنه با انواع کارخانه های ماشین سازی بزرگ دنیا قرار داد بسته و کاری کردن که میتونی باهاش خونه و زمین بخری و هر روز دارن براش تلاش میکنن نمیتونه یه قیمت خوب بخوره میشه خودت جواب این سوال رو بدی بعدشم مگه از جیب شما چیزی کم میشه قیمت خوب بخوره آخه مرد مؤمن خودت یه روز نظر گذاشتی که ارز پای خیلی قوی هستش و قیمت خوبی میخوره نکنه میخوای با این حرفا مردم رو دلسرد کنی تا بفروشن و امسال تو مفت از چنگشون در بیارن اینکارا رو نکنین بخدا قسم خیلی دور از انسانیته فقط اونایی که میخوان مفت از چنگ بقیه در بیارن اینجوری تبلیغ بد در موردش میکنن یه خدایی اون بالا هست اینکارا رو نکنین یه جایی تقاص پس میدین انشالله یه قیمت فضایی بخوره و اونوقت ببینم بازم میای این نظرها رو میدی
انشالله هر کی ارز پای رو داره تا هفت نسل بعدش بی نیاز بشه
مدیر جان مادرت تایید کن🌹