کمک برای خرید ارز

سلام خوبین من تازه کار هستم .و از تحلیل سر در نمیارم الان زمان مناسبی برای خرید هست یا خیر ،اگه جوابتون مثبت هست ،کل سرمایه رو بزارم رو این ،یا خرید دیگه ای هم داشته باشم پیشنهاد شما چیه به نظر شما فقط به عنوان یک پیشنهاد نگاه می کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست من یک سبد پر سود با ریسک متوسط بهت پیشنهاد میکنم :
XRP : 30%
Milo inu : 30%
Bonk : 20%
Floki : 20%

اول آموزش ببینید و تجربه کسب کنید بازار ارزهای دیجیتال خیلی بی رحم می باشد جلوی چشم آدم سرمایه را پودر می کنه اینکه به گفته این و آن وارد این بازار شوید جز خسران و بیماری روحی و روانی چیزی عایدتون نمیشه

سلام عزیز
نکته اول : هیچ وقت کل سرمایه تو روی یه ارز سرمایه گذاری نکن
نکته دوم : اگه روش کاری شما نوسان گیریه . امروز صبح ساعت ۹ و امروز ظهر حدود ساعت ۱ برای ورود خوب بود اما العان با وجود اینکه روند روزانه سعودی هست ولی سود کمی بهتون میده
نکته سوم : اگه روش کاری شما هولد و نگهداری هست ارز هایی مثل همین ریپل ، دوج ، پپه ، اتریوم ، و تو مبالغ کمی بالا تر بیت کوین برای هولد عالیه
نکته چهارم : اگر قصد هولد طولانی مدت یکی دو ساله داری از ولت استفاده کن . تراست ولت گزینه خوبیه مدت کوتاه تر از این قصد هولد داری توی صرافی نگه دار چون هزینه انتقال برات صرف نمیکنه
نکته اخر : برای هولد هیچ وقت خرید زدن دیر نیست مخصوصا ارز هایی که نام بردم . هروقت بخری اگه قصدت نگهداریه مطمعا باش سود میکنی

پر سود باشی عزیز

فقط 70 یا60 درصد سرمایه رو ریپل بخر
بقیه اش رو سبد بچین
البته این فقط پیشنهاده
اگه رف بالا یا ریخت به من فوش ندی

اگر میخوای ترید کنی باید آموزش ببینی ولی اگر هولدری و میخوای بخری بذاری بمونه ریپل و دوج خوبن.