آلت‌سیزن کی شروع میشه؟

ی باسواد بهم بگه آلتسیزن شروع شده تمام شده کی شروع میشه چجوریه بخدا گیج شدم

آلت سیزن یعنی اینقدر بری توی ضرر که همه جات بسوزه از ما که سوخت خاکستر شد

درود دادا
باسواد نیستم ،ولی از لطف دوستان ،چیزی که متوجه شدم ،باید دامیننس پایین بیاد.فعلا که بد اوردیم شایدم ۵۸ رسید ،به لطفا الهی به مقاومت برخورد کنه و برگشت و ریزش بده و زیر پنجا برسه ،بازار الت کویینها و…خوب میشه
در کل:folded_hands:t2::cherries::folded_hands:t2:الهی حال دل همه خوب
بدرود

التی تو کار نیست هیچی مشخص نیست قماره قمار

سلام داداش الت سیزین تاریخ مشخصی نداره ولی تو یکی از همین روزا وقتی همه ارزاشونا فروختن و تو خواب نازن یکدفعه مثل زلزله هشت ریشتری یه پامپ وحشتناک میکنه که دیه هیشکه به پاش نمرسه

داداش کل بازار ۱۰۰ درصد هست درسته ؟خوب ازاین حدوا۵۶ درصد روی بیت کوین سر مایه گذاری کردن.حالا اگر فیفتی فیفتی بشه یعنی کل بازار ۵۰ درصد مال الت کوین هاست و ۵۰ درصد مال بیت کوین .درست؟!حالا اگر سهم الت کوین ها بشه ۵۱ درصد سهم بیت کوین میشه ۴۹ درصد یعنی وارد الت سیزن شدیم. اگر هرچه سهم الت کوین ها افزایش پیدا کنه سهم بیت کوین کم میشه یعنی سرمایه از بیت کوین برداشته میشه و وارد الت کوین میشه صد البته به شرط اینکه بیت کوین پایین نیاد قیمت اش و فقط رنج بزنه.هرچه سهم الت ها بیشتر تر بشه شدت ال سیزن بیشتره و الت کوین ها یکی یکی شروع میکنن به پامپ کردن .چون از بازار عقب هستن. امیدوارم تونسته باشم منظورمو به شما هم وطن عزیزم رسانده باشم. دوستتون دارم.

تو ک هیچی بلد نیستی میخوای با حرف مردم خرید و فروش کنی آخه عقل سلیم میگه این کار بکن ؟واقعا ک .مجبور نیستی ک حتما بیای این بازار سرمایه گذاری کنی بنده خدا برو تو چیزی که بلدی اینجا اونی ک ادعای تحلیل گری هم داره نمیدونه چیکار کنه

الت سیزن مال بیت کوین هست تمام شد رفت