امسال بازار خیلی عجیب شده این یکی دو هفته آینده خیلی خیلی مهمه…بذارید یه نقشه راه بدم 1: اگر ریزش شدیدی تو دو سه هفته آینده تو بیت و اتریوم و اینا دیدید شک نکنید بازار میره اصلاح چند ماهه و ارزها راحت بین 50تا80درصد میریزن و در نهایت آلت سیزن اصلی و بعد اون بازار بوووووم 2: اگر دامیننس و توتال یاری کنن تو کندل مخصوصا این هفته و هفته بعد یه پامپی به بالا داریم که مدتش زیاد نیست همراه با رنج زدن بیت شاید بین 1تا 3ماه و بعدش بازر میره اصلاح مثه مورد 1 که گفتم و بعد آلت سیزن اصلی و بعد بازار بوووووم…ولی این دوره بازار فوق العاده مشکوکه ظاهرا نمیخواد عطف ماسبق تاریخ رو تکرار کنه یک سناریوی خیلی بدم تو ذهنم هست که اونو نمیگم چون طاقتش رو ندارید😉 خودم امیدوار به سناریو 1 هستم👍
ببخشید اشتپ تایپی داشت متن امیدوار به سناریو 2 هستم و محتمل تر میدونمش:wink:![]()
هیچکدوم از اینا که گقتی نیست آلت سیزن همین الان توشیم فقط موج اصلیش نیومده موج اولش به پایان رسید تا چند روز یا دو سه هفته دیگه هم آلت سیزن اصلی اتفاق میوفته و کلا چند ماه فرصت هست و بعد بازار میره تو اصلاح
امکان نداره عزیز این چیزی که میگی!!! این حرف شما تفسیرش رو چارت این میشه یعنی تا دو سه ماه یا چند ماه آینده بدون ریزشی در بیت بازار کلا تمام و بعدش میره اصلاح و خواب 2_3ساله… برای موج آلت سیزن اصلی باید و باید قبلش بیت بریزه و خوبم بریزه ولاغیر…من هیچ نشانه ای از آلت سیزن اصلی در موج صعودی فعلی بیت نمیبینم🤔 لذا یا باید اصلاح درست بیت اتفاق بیفته یا این دوره اصلن آلت سیزن چندان خفنی نخواهیم داشت…