سلام دوستان من تا حالا ۸۰ در صده تحلیلام درست از اب رر اومده من زمانی که بیت کوین فقط ۴۰ دلار بود سره پیشنهاده داییم ده تا دونه خریدم و تمام زندگیم یه پرایده مدل ۸۱ بود که باهاش کار میکردم و این موفقیتو مدییون داییمم و از اون زمان چند دوره کلاس تکنیکال و فاندامتال انلاین به زبان انگلیسی دوره دیدم امروز تحلیلای خوبی میکنم بیت کوین به تحلیل بنده نهایت رشدش تا سال اینده ۴۰۰۰۰ تا کمی بالا و پایین تره و مدتی روی خط مستقیم حرکت میکنه و برعکس اول رشده اتریومییه که نصبت به بیت خیلی جا مونده و الان تحلیلم اینه تا ۵۰۰ درصد رشد میکنه و تا ۵۰۰۰ دلار به راحتی راه براش همواره یعنی پنج برابر شدن سرمایتون و پیشنهادم اینه الان که کامل به سود رسیدید برید سراغ عرض دومه بازار که ابتدای رشدشه و اونجا هر بیت کوینتونو پنج برابر کنید و تا دو سه حفته دیگه دوباره میام پیوم میزارم که ببینید چقدر از تحلیل هام مطمعنم و فقط سره این میگم که اتر بخرید که ما ایرانی ها و مردمه گله سرزمینم سهم بیشتر و جیبی پر پول تر از این بازارا عشقو داشته باشن به امید موفقیت برای تمام شما دوستانی که این مطلبو خونید و صحبتای بنده رو شنیدید و در نهایت اونچه که دلتون بهتون میگه رو گوش کنید من امروز که اتریوم به ۲۷ ملیون رسید و کف زد تمام پولمو تزریقه اتریوم کردم به شما هم پیشنهاد میدم که سهیم باشید و موفق.
سلام توی دلم رو خالی کردین
شما برو هفته رو یاد بگیر چطور نوشته میشه و همینطور کلمه نسبت بعدش بیا پیوم هههه بزار
کدوم صرافی طبق مبلغ واقعی ارز دیجیتال میده دوست عزیز تمام صرافی ها حداقل ۱/۵ میلیون بالاتر از قیمت واقعی بازار قیمت زدن. اگه صرافی سراغ دارین که فقط به درصد خودش قانع باشه و اصل ارز رو گرون نمیده خواهشا به منم معرفی کنین؟؟؟