تحلیل من از بازار ارزهای دیجیتال و پیشنهاد خرید اتریوم

سلام دوستان من تا حالا ۸۰ در صده تحلیلام درست از اب رر اومده من زمانی که بیت کوین فقط ۴۰ دلار بود سره پیشنهاده داییم ده تا دونه خریدم و تمام زندگیم یه پرایده مدل ۸۱ بود که باهاش کار میکردم و این موفقیتو مدییون داییمم و از اون زمان چند دوره کلاس تکنیکال و فاندامتال انلاین به زبان انگلیسی دوره دیدم امروز تحلیلای خوبی میکنم بیت کوین به تحلیل بنده نهایت رشدش تا سال اینده ۴۰۰۰۰ تا کمی بالا و پایین تره و مدتی روی خط مستقیم حرکت میکنه و برعکس اول رشده اتریومییه که نصبت به بیت خیلی جا مونده و الان تحلیلم اینه تا ۵۰۰ درصد رشد میکنه و تا ۵۰۰۰ دلار به راحتی راه براش همواره یعنی پنج برابر شدن سرمایتون و پیشنهادم اینه الان که کامل به سود رسیدید برید سراغ عرض دومه بازار که ابتدای رشدشه و اونجا هر بیت کوینتونو پنج برابر کنید و تا دو سه حفته دیگه دوباره میام پیوم میزارم که ببینید چقدر از تحلیل هام مطمعنم و فقط سره این میگم که اتر بخرید که ما ایرانی ها و مردمه گله سرزمینم سهم بیشتر و جیبی پر پول تر از این بازارا عشقو داشته باشن به امید موفقیت برای تمام شما دوستانی که این مطلبو خونید و صحبتای بنده رو شنیدید و در نهایت اونچه که دلتون بهتون میگه رو گوش کنید من امروز که اتریوم به ۲۷ ملیون رسید و کف زد تمام پولمو تزریقه اتریوم کردم به شما هم پیشنهاد میدم که سهیم باشید و موفق.

سلام توی دلم رو خالی کردین

شما برو هفته رو یاد بگیر چطور نوشته میشه و همینطور کلمه نسبت بعدش بیا پیوم هههه بزار

کدوم صرافی طبق مبلغ واقعی ارز دیجیتال میده دوست عزیز تمام صرافی ها حداقل ۱/۵ میلیون بالاتر از قیمت واقعی بازار قیمت زدن. اگه صرافی سراغ دارین که فقط به درصد خودش قانع باشه و اصل ارز رو گرون نمیده خواهشا به منم معرفی کنین؟؟؟