باسلام دوستان عزیز اوناییکه اسکالپ معامله میکنند تایم کوتاه ۵دقیقه و۱۵ دقیقه جای خود وموفق باشن. واین چندروز نزولی قدرت ارزicp از قبل هم بهتر خواهد شد… نظرشخصی بنده وبطور خلاصه میگم.درحال حاضر کندل هفتگی قرمز هست وبا پایانش طبق روال اگه خوب پیش بره بابد بایه کندل هفتگی سبزصعودی ادامه روند بده و فعلا کف قیمت محدوده 10/70 هست.وحمایت محدوده 11/10 هست که باشکست بالای 12/70 و ادامه روند تاشکست 14/40 که اگه با فشار فروش همراه نباشه عالی خواهد شد…
درتایم روزانه حمایت محدوده 11/30 و 11/20 روداریم که فشارخرید بالا باشه باشکست محدوده 12/10 وتا 13/40 که با فشار فروش همراه نباشه.
ولی دوستان برای خرید مناسب اگه عجله نکنید بهتره وصبر کنیم تا پایان کندل هفتگی و وپله ای و کم کم خرید کنبد اگه طبق چارت درنظر بگیریم تقریبا از 11/20 بیاییم پایین تا کف قیمت اگه دوباره نوسان نداشتهباشد که درکل باطل خواهد شد.البته نظر منه وتحمیلی در کار نیست…و همه شما صاحب اختیار مال خود وچه بسا از بنده بهتر میدونید…پرسود وپیروز و موفق باشید.
جمع کن بابا با این تحلیل مسخره. هر چی هم میگی یه چیز دیگه میشه. اگه اونو بشکنه اگه نشکنه. خسته نباشی اینو که همه منم بلده بگه. دیگه خط مقاومت چیه که کسی نتونه تشخیص بده. اومدی اینجا همش با دعا و اما اگه صفحه رو پر کردی. یک دلار میشه خیالتون راحت. بزار کریسمس تموم بشه روند نزولی هم شروع میشه
باسلام دوست گرامی مدت ها که گیر دادی به یک دلار درنهایت چه حاصلی برات داره…هردفعه رو یه نفر سیم میکنی حالا رو من سیم کردی واقعا باید روخودت کار و اصلاح نیاز داری… تو چون کرکس به مشتی استخوان دلبستگی داری، بنازم همت والای باز و بی نیازی ها به میدانی که میبندد پای شهسواران…حالا به تحلیل ونظر من،ایراد بگیر مهم نیست من وظیفه خودم رو اگه قابل باشم تا اینجا انجام دادم موفق باشبد.