برخورد بعدی: تحلیل تکنیکال

جالبه اساتید برجسه موقع ریزش ک باید مایع دلگرمی و آرامش باشند با توجه ب تجربه و دانش شون سوکت اختیار میکنند وقتی بازار مثبت میشه همه دانشمند برجسته و پیشگو میشن خخخ

دقیقا همینه
در بازار صعودی دانشمند و نقطه زن میشن
ولی الان لال مونی می گیرن

من که استاد نیستم ولی میگم چی میشه.همیشه وقتی خبر نرخ بهره میاد برعکس اون خبر بیت یه شدو بلند میزنه که استاپ هانت کنه بعدش به حالت وی وار بر میگرده به قیمتی که بوده و طی هفته های بعدش اثر مثبت اون خبر تو چارت دیده میشه.خلاصش اینکه فردا بلند میشی میبینی بیت برگشته به قیمت قبل دو سه هفته دیگم باز athمیزنه و میره بالاتر.والسلااام

من که استاد نیستم ولی میگم چی میشه.همیشه وقتی خبر نرخ بهره میاد برعکس اون خبر بیت یه شدو بلند میزنه که استاپ هانت کنه بعدش به حالت وی وار بر میگرده به قیمتی که بوده و طی هفته های بعدش اثر مثبت اون خبر تو چارت دیده میشه.خلاصش اینکه فردا بلند میشی میبینی بیت برگشته به قیمت قبل دو سه هفته دیگم باز athمیزنه و میره بالاتر.والسلااام…

کاش به بازار فیوچرز نمیومدم ۸۰۰ میلیون ارثیه ام پودر شد خیلیییی غمگینم

کسی ادعای استادی نداره اما یک هفته پیش تذکرریزش دادم تو التا حتی ۷۰ درصد رو اعلام کردم ازین واضح تر که نام کاربریمو عوض کردم.الانم جای نگرانی نیس این تحولات لازمه بازار پویا هس.
بازار کاملا تحلیل داره وروند درستیو طی میکنه
موفق وپرسود باشید

خدا مگه بیت وین یا ریپل داره

مسولین و اساتید عددی نیستن

اساتید خودشون تا خشتک تو ضرر هستن فقط با پول مازاد بصورت پله ای وارد شوید.

چقدر دلت خوشه الان همو ن امثال بختیاری ها و اون پاچه خوارا داران کرکر به ریشه ما میخندن کافیه بازار یکم سبز شه بعد عین زورو رابین هود پیداشون میشه

قیمت بیت ۲۴۵ هزار دلار هست ولی اصلاح بین ۵۶تا ۷۴‌ دارد

بهترین پیامی ک تا حالا خوندم همین بود

سوکت چی؟ سوکت برق؟

البته الان که داشتم صحبتای پاولو گوش میدادم چون تو صحبتش گفته خزانه داری هیچ برنامه ای برای خرید بیت نداره اینجا یکم کارو سخت کرده

سکوت عزیز اینقدر هم نترس برمیگرده برا ۱۱۰