لیکویید و فرصت خرید (تحلیل)

انقد بخودتون استرس وارد نکنید اگه پولی که فردا بهش احتیاج نداری اینجا سرمایه‌گذاری کنی انقد استرس نمیکشی اقا بزار کنار گوشیتو انقد نگاه نکن که چرا نرفت بالا بازار راه خودشو میره و باید صبر کرد و نظاره گر بود مثل من ۴سال صبرکن واگه لازم باشه چندساله دیگه هم صبرمیکنم تا به اون چیزی که میخوام برسم دنیا بسمت ارزهای دیجیتال میره و خیلی از کشور ها بازار کریپتو رو قبول کردن و حتی تا چندین سال دیگه بانکها و کارتهای بانکی از بین میره و مردم کارهای روزانشونو باانتقال دادن تتر و ارزهای دیگه خریدهاشونو انجام میدن و این در چندیدن کشور در سطح شهرها مثل دستگاه خودپرداز نصب کردن و میتونی شیبا انتقال بدی یا هر ارز دیگه ای یا روستورانها میتونی با شیبا غذا سفارش بدی یا هر خرید دیگه ای پس خواستم بگم رو ارزهای خوب سرمایه گذاری کنید فقط با اگاهی و پولی بیارید که به زندگیتون لطمه نخوره‌.یادتون باشه شمای که الان ارزهای دیجیتال را خرید و فروش میکنید از خیلیا که اصلا نمیدونن چی هست خیلی خیلی تو زندگی جلو هستی فقط با آگاهی و آموزش پرقدرت برو جلو‌.
جیب هم وطنام پرپول باشه.

کی از
فردای خودش با خبره
تو این مملکت حرف از چند سال زدن در آینده سخته
همه چی به نخی بند هست

مگه چاره ای بغیر از صبر داریم الان خروج بزنیم کلی ضرر میکنم خودم اما نکته اینجاست با این وضعیت مگه چند سال میخای زنده بمونیم که این نکبت رد ببینیم سود میکنه البته اگر بکنه گذاشتمش برای وراث

آقا شما که چهار سال تو این بازار هستی چرادیروز نگفتی با همین قیمت خارج شوید وصبح باریزش وارد شوید چون نه تجربه داری نه چیزی به نام علم و دانش مالی آخر همین فروردین قیمت این ارز 000022بود وبعد 10ماه همین قیمت هست اگر پشکل خریده بودند دلشان نمیسوخت پس اینقدر فک اضافه نزن بگذار مردم در همینقدر متضرر باشن واین نظرات رو برو برای نزدیکان خودت بده ببین از وسط نصفت میکنند یا نه

به جای پول در رستوران شیبا بدهی باید ظرف های رستوران را هم بشویی

میگن بیت کوین یه تراشه ای اومده میشه با اون تراشه راحت رمز گشاییش کرد … این یعنی فاتحه بیت کوین داره خونده میشه … ممکنه اصلا برای همیشه بیت کوین نابود شه …
تازه این پروژه هایی که میگید کم کم ده سال دیگه طول می‌کشه راه اندازی بشه … فعلا که همش دنبال جنگ هستند تا بیت کوین … :rofl::rofl::rofl:

به شماناهاردادن؟؟؟
چرااینقده چرت وپرت میبافی
یه چی بگوبدرد شام امشبون بخوره؟؟
داری واسه۴سال بعدسخنرانی میکنی!!!