من چند ساله دارم با pi کار میکنم و تا الان ۳۳۲۹ واحد ماین کردم که قابل برداشتش ۱۰۹۱ واحد هست ؛ امیدوارم یه قیمت خوب بخوره بعد این همه سال ؛ که فک میکنم ایردراپی که این همه سال طول کشیده یه سورپرایز قشنگی برا جامعه اش میتونه داشته باشه.
حالا با ۶۰ میلیون کاربری که pi داره تعداد توکنش شده ۴ میلیارد و ۵۰۰ عدد ؛با یک حساب سر انگشتی پایونر ها با حداقل ماین ۰.۰۱: در ساعت ۵۰۰ هزار توکن ، در ۲۴ ساعت ۱۲ میلیون توکن ، در ۱ ماه ۳۶۰ میلیون توکن و در سال ۴ میلیارد و ۳۲۰ میلیون توکن داره به شبکه اضافه میشه و این یعنی تورم ۱۰۰ درصدی که با طبق محاسبه در سال آینده به بیش از ۹ میلیارد توکن میرسه که این تورم عرضه ممکنه خیلی باعث افت قیمت بشه و تنها راه برای جلوگیری از این تورم و افت قیمت افزایش سریع پاینور ها به بیش از ۱۰۰ میلیون نفر که باعث بشه سرعت استخراج ۱۰ برابر کم بشه و سختی شبکه بره بالا ؛ حالا از سال ۲۰۱۹ تا الان پای نتورک توانسته به ۶۰ میلیون پایونر برسه که پیش بینی میشه تا ۲ سال آینده ۱۰۰ میلیون پایونر رو رد کنه که تا ۲ سال آینده تعداد توکن به بیش از ۱۶ میلیارد میرسه که این تعداد توکن قیمت پای رو بعد از لانچ در صرافی ها به چالش میکشه . امیدوارم تیم قوی پای نتورک برنامه خوبی داشته باشند؛
پیروز و پر سود باشید.
دوست عزیز تعداد استخراج همونه چه صد میلیون چه شصت ملیون وقتی تعداد ماینر میره بالا تعداد توکن ماین شده به هر ماینر نصف یا حتی شاید کمتر میشه مگه اینکه تیم اصلی بخوان سختی رو ببرن بالا مثلا تو هر 24ساعت بجای 5ملیون توکن یک ملیون بدن ، واینکه اگه قیمت مناسبی لانچ بشه تمام دنیا میریزن روش اون موقع میشه طلا کوین pi:grinning_face_with_smiling_eyes: یا نه اگه بخواد مثل همستر باشه که پروژه شکست خورده و برنامه از گوشی ها پاک میشه تمام..خیلی از دوستان از ناراحتی تلگرام خودشونم پاک کردن
کل محاسبات شما اشتباه هست ، تا الان زیر یک میلیارد توکن پای ماین شده و بطور میانگین در حال حاضر هر ده روز یک پای توسط هر پایونر ماین میشه که نود در صدش هم قفل سه ساله داره
دوست عزیز شما مشکلی چیزی داری با حساب و کتاب یا این که تعصبی رو این ارز داری ؟ این رو هر کسی میتونه حساب کنه با سال های گذشته و سختی شبکه ، این رقم رو از کجا دراوردی