امیدواری و توصیه‌هایی در مورد بازار

ای قادر مطلق ممنونتم امروزم صبح خشکلتو بمن نشون دادی و از خواب راحت بیدار شدم و سالم هستم
شکرت که دوستانی راهنمایی میخاستن بهشون گفتم تتر بخرید فعلا ممنون توام ای یگانه قدرتمند ای همه چیز ب خواست و فرمانت پیش می‌رود بزرگی جز تو نمیبینم مردم و مملکت مارو از ظلم و فساد و دروغ و تباهی رهایی بخش و دور بدار الهی آمین
دوستانی که روی کامنت من که میگفتم فعلا تتر بخرید دیس میزدید امیدوارم که تو سقف ارزی نخریده باشید که خدای نکرده رفته باشید تو ضرر چون میدونم پول درآوردن سخته
خدایا ب همه این ملت چنان روزی رسان که از توقع خودشون خیلی بیشتر باشه که بشن واسطه رحمتت و دست نیازمندان هم بگیرند
دوستان هیچ چیزی خارج از برنامه نیست و این ریزش طبیعی هست تنها مورد که جای نگرانی دارد رشد دامیننس بیت کوئین هست البته بیت بعد از این اصلاح و جذب سرمایه ها رشد میکنه و بالای ۱۱۰ یا ۱۲۰ تثبیت میده وقتی بیت بره بالا سرمایه ها میاد سمت آلت ها و رشدشان شروع می‌شود منتظر بمونید تو کف اگر نقدینگی ریالی دارید حجم اضافه‌ کنید و نترسید عزیزان هم وطن برادرانم خواهرانم برای بار چندم میگم پولی رو بیار تو این بازار که اگر سوخت شد و صفر هم شد که بیاری پروردگار نمیشه ب زندگیتون آسیب نزنه همتون عزیزید دوست ندارم حتی یک نفر ضرر بده
در آخر در پناه عشق اهورایی همتون سالم و تندرست و پرسود باشید.:saluting_face::green_heart::white_heart::heart::crown::rose::folded_hands::victory_hand::eagle::rocket::airplane:

کامنتت قشنگ بود دمتگرم فقط اون تیکه آخرش که گفتی پولی رو بیارید تو این بازار که بهش نیاز ندارید خب عزیز من مگه پولی هست که بهش نیاز نداشته باشیم با وضعیت اقتصادی با این پول کارگری واقعا پولی میمونه که بهش نیاز نداشته باشیم بازم دمتگرم

حرفتون متینه دوست عزیز :pensive_face::pensive_face:

چه بااحساس دمت گرم .نظرت درباره بیت و تتر و آلتکوینها درسته