سلام اینم ریزشی که ارز کردم کفتم فرصت خروجه ..هنوزم وقت هس .دامننس بیت تا 80میره.ارزی که قیمتش 10دلاره تا 3دلار میاد پایین …از اونجا طی مدت دوسال رنج و اخرای سال 2027واویل 2028الت سیزن داریم.حالا هی برید بخرید بخرید تو سقف …از اول گفتم آلت سیزن نداریم .بعضیا کفتن ترامپ بیاد این ماه بشه اون ماه بشه حالا بشین پودر شدن پولت را ببین..دوستان به حرف استاد نماها گوش نکنید به هیج وجه ابدا عمرا آلت سیزن نداریم …هدف اینه کلن الت سیزن نباشه .چرا دولت ها ورد زدن …اونا اصلا آلت کوینا را قبول ندارن فقط با بیت سرکار دارن…بازم میگم خروج امروز بهتر از فرداس…بازم میگم عمرا آلت سیزن نداریم.تامام.برنامه تایید کن
جان عزیزت سر مردم رو دردنیار واسه این بدبخت بیچاره ها تحلیل نکن خودت خروج بزن تا پودر نشی تحلیل گر حرفه ای😂
من بهت شرت میبندم آلت سیزن یا فوران ارزها رخ میده اما زمان معلوم نیست ۲راه میگیره بازار یا الان میره بالا وسقف بیت
یا میره بالا یکم دیگه بعد ریزش سنگین و اصلاح.و بعد مجدد بیاد بالا وسقف در هر صورت آلت ها فوران میکنند وسقف تاریخی
خداییش نمیدونم چکار کنم با ۴۰درثد منفی
زیر این چرندیات بنویس شخصی. و از کله ی پوک خودت در اومده.
یعنی xrp. sushi. One ایناهم ریزش مکنه باز یا نه
شبيه نامه مختار به مالک اشتره
برادرمن چرا بیخودی ی چی ازخودت درمیاری الکی توی دل ملت رو خالی میکنی.چراخودتو مدیون مردم میکنی الان بخاطره حرف جنابعالی یکی بیادوباضرر ازمارکت خارج بشه بعد ارزهابالابرن توجوابگوهستی.نکن آقانکن.
ارز کردی یا عرض کردی