نظرات در مورد یک ارز

با عرض سلام
این حرفها فقط به درد اونهایی میخوره که من رو قبول دارن و
فقط هم به خاطر این چند نفر دارم تحلیل میزارم

چند روز پیش گفتم که بیبی باید تا ۳۳هشت صفر رو ببینه.

از اینجا پولتون رو بکنید سه قیمت.
یک قسمت اینجا خرید کنید
یک قسمت ۳۵هشت صفر
یک قسمت ۳۳هشت صفر
بعدش
به نظر من در کوتاه مدت بیبی یک پامپ ۱۰۰تا ۲۰۰ در صدی خواهد زد.
ارز راکی بیت هم به همین صورت پله ای خرید بزنید بهترین
فرصت خرید داده
استفاده کنید و در کوتاه مدت حالشو ببرید .در کوتا مدت این دوتا ارز ۱۰۰تا۲۰۰ درصد رشد خواهند داشت
بونک
فلوکی
کیشو
Samo
په په
اینها هم پله ای خرید بزنید. همشون اینهایی که گفتم آماده
انفجار هستند.
فقط یادتون باشه به صورت پله ای خرید بزنید همه مبلغ رو
یک جا خرید بزنید.
اما اولویت با بیبی و راکی بیت هستش.
ودر آخر این رو هم بگم هزارتا خبر منفی هم که بیاد هیچ چیزی جلودار ارزهای دیجیتال نیست .
حداقل این چهار سالی که ترامپ رو کار هست و ایلان ماسک
هم قدرتمندترین فرد جهان هم با ترامپ هستش که هر دو
اینها خواهان آزر دیجیتال هستند

این منفی خوردن بازار هم در کوتاه مدت به مثبت تبدیل خواهد شد و ارزها مخصوصا اینهایی که گفتم منفجر خواهد شد.
استغفرالله خدا هم جلودار ترامپ و ایلان ماسک نیستند.
اطلا نترسید و تا میتونید خرید بزنید.
به امید روزهای قشنگ برای هموطنان درد کشیده.:sob:
:flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::flexed_biceps::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

یکی دو جا غلط املایی داشتم
خخخخخخخخخخخ
:sob::sob::sob::sob::sob::sob:

هنوز یه ماه نشد شدی تحلیلگر مسائل بین‌المللی :foot::laughing:

واقعیتش من روز اول ک گفتی کفتم چرت میگه بخدا 60 میلیون اومدم تو ضرر ولی حرفت درست بود

همون حدثی که زد خوب بود…
خودت بلدی بفرماجگر

در باره کیشو یه توضیح کوچک میفرمایید نقطه ورود رو هم بفرمایید میتونه صفر کم کنه ممنون

چی میگی داداش استغفرالله می‌کنی بعد میگی خدا جلودار ترامپ ایلان ماسک نمیتونه باشه احمق یکم به همین حرفی که زدی خوب دقت میکردی بعد میفرستادی کافر

حالا تحلیلی ک کردی اومدیم پایین کاریش نمیشه کرد تجربه شد ،با این تحلیل که میگی درست از اب در بیاد خوشحال میشم و الگوی میشی برا من به شخصه .

مرسی منتظر پیامت بودم

ابن باز به حرف تو عمل میکنم . حداقل یه بار حرفت رو امتحان کنیم
بنظر نیتت خیر باشه .
ممنون

بنظر تو برنامه توکن سوزی داره تیم بیبی دوج ؟

تاریخچه قبلی کیشو
۲صفر کمتر از الان بوده
مطمئن باش صفر کم میکنه در کوتاه مدت

:heart::heart::heart:

همشهری‌من‌‌یکی‌‌که‌‌خیلی‌تحلیل‌هات‌قبول‌دارم

داداش واقعا دمت گرم خیلی از این حرفت خوشم اومد من الان خودم 11 تا ارز دارم سرمایم کلا 105 میلیون تومنه تو این چند روز که بازار کلا منفیه من الان کلا به 100 میلیون 18 میلیون تومن در ضرر هستم ولی یکمم نقد نگه داشتم الان هم در این ریزش ها دارم پله پله خرید میزنم که فردا رشد کرد حداقل ضررم کم بشه بعضی از دوستان هم صبور نیستن تحمل ضرر ندارن میگن ای وای پولم داره میره زود میفروشن خارج میشن در حالی که الان بهترین فرصت برای خریده مطمئن باشید بازار کریپتو همیشه همچین فرصت های خریدی رو به ارمغان نمیاره پس در این بازار منفی به قول این استادمون تا میتونید خرید بزنید تا فردا پس فردا حسرتشو نخرین که بگین اگه از این ارز میخریدم الان پولم 20 برابر شده بود لطفا صبور باشید و با دید بلند مدت نگاه کنید و مطمئن باشید ضرر نخواهید کرد دم همتون گرم🙏