انتقاد

سلام
۱۰۸ هزار دلار سقف کانال بود و کف کانال ۹۹ هزار دلار

دوباره برمیگردیم سقف کانال یعنی ۱۱۰ هزار دلار و در صورت شکستن ۱۲۰ هزار دلار تست خواهد شد

خیلی از دوستان در مورد بازار سوال میکنند که چرا بیت کوین فقط صعود داره که باید بعرضتان برسانم دلیل اصلی صعود بیت کوین در چند ماه اخیر فقط شرکت های ETF هستند که در تمام نواحی خریدهای کلان انجام می دهند.

سلطان بختیاری با معرفت
زنده باد مرد

اقای عزیز میشه احساساتتو اینجا بروز ندی و مردم بیچاره رو بیچاره تر نکنی؟؟
ادمین منتشر کن جهت اگاه سازی افکار عمومی

سلام۱۰۸هزاری که گفتین حرف نداشت منم به حرف شما نفروختم الانم میگین۱۱۰هزارخدا کنه این حرفتون هم درست باشه چون من باز به حرف شما از فروختن دست نگه داشتم البته من فقط آلت کوین دارم

بختیاری فقط بگم خدا ازت نگذره فقط همینو میتونم بهت بگم
تو زمانی ک بازار تو صعوده میای میگی فلان ارز میره بالا ک برعکس در میاد بدتر میاد پایین بعد ک میریزه ب قول خودت تا کف بعد میای میگی سقف اینجاست کف فلان جا

تحلیل بیت خوبه جناب بختیاری در اکثر مواقع مشکل همه ما رشد بیت نیست،روند بازار مهمه چرا ک در رشد و ریزش بیت بقیه ارزها یا اصلا رشدی نمیکنن یا درجا میزنن الان چند وقته بنظر من ریزش هست این چ اصلاحی میتونه باشه ک اکثر سهم ها ب قیمت بیت ۸۵ رسیده؟

کاملا درست.اعتماد صندوقهایetfبه بیت باعث ورودسرمایه وخرید توسط این نهادها شده.کل دنیا داره به سرعت ارزهای دیجیتال رو بعنوان یکی از بازارهای مالی با پتانسیل رشد بالا البته با ریسک بالا قبول میکنه وقتی صندوقهای معتبر دنیا بیت رو بالای۱۰۰هزار خرید میکنند یعنی اینکه بیت هنوز جای رشد خیلی بالا واعدادبالا که شاید ما اون اعداد رو باورنکنیم وبرامون عجیب باشه داره منتها صبر هم باید داشته باشیم تو این مسیر پستی وبلندیهای زیادی ودست اندازهای زیادی وجودداره مخصوصا اخبار دنیا بالاخص آمریکا توی این مسیر بر قیمتها تاثیر بسزایی دارند

سلام
بی‌زحمت از ارز بونک بگید چه کار کنیم تو این وضعیت
اگه اوضاع خرابه توی ضرر بفروشیم ؟؟:folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

که چی،مگه توبیت کوین داری؟ شایدهم ۲ میلیون تومن داشته باشی!اگریک میلیون دلارهم بشه پول تومیشه ۱۰ میلیون تومن که نهایتا میتونی باهاش یک دوچرخه اسقاطی بخری!!!

اقای بختیاری شما سیگنال خرید دوج فلوکی و…دادین و سود بالای ۵۰۰ درصد رو قول دادین قطعا ادمای ساده زیادی با حرفت خرید کردن مسئولیت ضررشون با شماست البته من خرید نکردم که دوستان فکر کنن با توپ پررررحرف میزنم من دوج روی ۱۱سنت خریدم خدا رو شکر توی سودم وتا ۱دلارهم پیاده نمیشم ونمیگم نمیشه قطعا دوج بالای ۳دلار رو میبینه ولی نه الان شاید آخر ۲۰۲۵
دراخر برادرانه بهت نصیحت میکنم مراقب کارما باش
درمورد بیت هم ۱۲۰ رو تا کریسمس تاچ میکنه ولی دنبال التسیزن انچنانی نباشین ما الان وسط التسیزنیم دوستان هم وطن نه بحرف من و نه اقای بختیاری و نه هیچکس دیگه ای خرید فروش نکنید
به امید سربلندی همه هم وطنام مخص.صا اقای بختیاری

ادمین تایید کن لطفا من هیچ پدرکشتگی با اقای بختیاری ندارم

درباره بونک و ایکس نظرت چیه

اینقدر مطمین نلرکت نده

بنظرتون تا چند روز برمیگرده سقف قبلی

زبونتو مار بگزه لعنت بهت هروقت پیام میزاری آلت کوین ها نابود میشن لعنت بهت

جناب بختیاری سلام خدا قوت اگر امکانش هست GTC را یه بررسی بفرمایید ارزش نگه داشتن داره یا بیشتر میریزه🙏

الت سیزنی اتفاق خواهد افتاد این همه منتظر بودیم

درود به شرفت،ازت ممنونیم

جناب بختیاری گفتید ۹۹ تاچ میشه و برمیگرده دقیقا همونم شد ..

احسنت
بنده چند ماهی ست شما رو دنبال میکنم

واقعا لذت میبرم از تحلیل هاتون

انشاالله همون حرف شما میشه

دوج و شیبا و فلوکی صدها برابر میشن

باسلام جناب بختیاری میشه لطف کنید یه تحلیل از ارز pepe02برام بزارید کل سرمایم رو این ارز هستش سپاسگذارم اگه کمکم کنید چون فقط تو این بازار شما تحلیل درست انجام میدهید