انتقاد از سیگنال‌های بختیاری و فیوچرز

این بختیاری ک میگن والا فک کنم از ترید چیزی سرش نمیشه فقط میگه هدف بعدی ۱۲۰ هزار دلار !!!
خب مرد حسابی اینقد مردم رو سردرگم نکن
کسایی که فیوچرز میزنن اهرم بالا نزنید واقعا این بازار یکی دو روز آینده هم نزولیه کف سازی کنه برای صعود عجله نکنید .

خیلی مونده تا این آدمو بشناسن چقدر دین گردنشه خدا میدونه همون کسایی که این آدمو تایید میکنن اونا هم شریک جرمش هستن که خدا یه جا ازشون تاوان میگیره مگه میشه که خیلی راحت چنین آدمی رو تایید کرد که با قاطعیت آلت کوین هایی و تبلیغ کرد که خیلی ها نابود شدن😔

بختیاری نه حرف داره نه حریف نیاز به تایید کسی نداره

شما به حرف بختیاری گوش نکن و با عقل خودت برو جلو.
ضمنا، بختیاری، صد بار گفته، طرف حسابِ حرف من، هولدرها
هستن.
هولدرم که تکلیفش مشخصه. ماه ها و سالها پیش، خریداشو
کرده و سبدشم چیده و بی برو برگرد، الان تو سوده.
ولی هیچ آدم عاقلی، الان تو این وضعیت، فروش نمیزنه.
اونی که به پولش نیاز داشت، هفته های قبل، وقتی بازار سبز سبز
بود، فروخت و کلی ام سود کرد.
اونی ام که نیاز نداره، این چند ماه رو، منتظر می‌مونه و یه سود
گنده برمیداره.
اگه غیر این باشه، یا طرف تو اوج قیمتها خرید زده، مثل ریپلی
که هفته قبل، سقف زده.
یا طرف دروغ میگه.
غیر این، محاله کسب تو ضرر باشه

داداش بختیاری نظر خودشو گفته شنونده باید عاقل باشه.

آره والله موافقم باهات

سلام
شمایی که با یه کندل منفی یکی رو قضاوت میکنن و‌توهین و بی احترامی میکنین بگم خدمتتون یه انصاف و جدان هم چیز خوبیه شرافت و انسانیت هم چیز خیلی خوبیه
زمانی که همین اقای بختیاری تارکت ریپل و هدرا و استلار داد ( خدا براش خیر بخواد ، خدا به خودش و خانواده اش سلامتی بده ) و سود های ۲۰۰ تا ۴۰۰ درصدی داده یا همین بیت کوین که از ۷۰ هزار $ داده بود که تا ۱۰۸ هزار $ رفته و خیلی ها سود خفن کردن ایا کسی از شما شهامت داشت یه تقدیر متنی تو همین صفحه کنه
که با یه کندل منفی شروع کردین به رمان گفتن
قرار نیست یه شبه همه پولدار بشه
شمایی که هنوز نمیدونین کرپیتو چیه و هیچی از قواعد این بازار بیرحم نمیدونین بهتره برین یه بازار دیگه که ریسک کمتر داره سرمایه گذاری کنین
اینقدر توقعون‌بالاست که انگار بختیاری باید متن سخنان جروم‌پاول باید می نوشت براش
من که تا ابد دعا گوی بختیاری هستم چون با تارگت ریپل و هدرا که داده بود تونستم خونه ای که سالهاارزوش داشتم بخرم
( ریپل رو ۴۲ هزار تومن خریدم هدرا رو ۳۵۰۰ تومن خریدم ) ریالی گفتم که دوستان تازه وارد راحتتر متوجه بشن

لازمه بگم که باید بدونید کی بخرین و‌کی بفروشین
تقصیرات خودتونم گردن بقیه نندازین
الانم اگه صبور باشین شک نکنین که با سود میاید بیرون

دوستان سلام نمی‌دونم چرا نسبت به آقای بختیاری الان زاویه گرفتید
وقتی روند صعودی هست همه این دوستان یه گوشه مخفی میشن و هیچ حرفی نمی‌زند یکم که بیت نزولی میشه همه شیر میشن و میگن دیدی ما گفتیم …
یکم بی طرف حرف بزنیم این بنده خدا که قصدش خیره و تا می‌تونه راهنمایی می‌کنه ودر آخرش هم بیان میکنه تصمیم با خودتون و تحقیق بیشتر…
واقعا بعض از دوستان کم لطف هستن به امید برگشت با قدرت بیت و به پشت اون پامپ التسیزنها و …
لطفا تایید کن.موفق باشید

درود بر شما :clap::clap::clap::clap::clap: