هشدار به آقای بختیاری در مورد سیگنال‌های صعودی

آقای بختیاری اینقدرتارگت صعودی به مردم نده لطفا آدم با سواد و با دانشی هستی ولی ازشما بعیده همش تارگت صعودی می دی مگه داریم استاد تکنیکال هستی قبول فاندامنتال را دنبال می کنی واطلاع داری از اوضاع قبول ولی اینو درنظر بگیر به هر دلیلی اگر بازار ریزش سنگین کرد با سیگنالهای صعودی که به مردم می دی فکر کردی ممکنه چه بلایی سر بعضی ها بیاد
درسته هر کس خودش مسئول تصمیم گیری خودش هست و شما هم ثابت کردی قصدت خیره ولی برادر اینجوری هم نیست که یه کله بره بالا خلاصه رک بهت بگم یه بار جستی ملخک دوبار جستی ملخک و… نگرانت هستم یه جایی گیر بیفتی نتونی جواب مردم رو بدی
خدا نگهدار

دوست عزیز مگه خودت عقل نداری وقتی سود میکنی خودت کردی وقتی ضرر میندازی گردن این و اون اون آقا یا هر کسی دیگه ای داره نظر شو میده آدم خودش عقل داره کسی هم که دیگران جاش تصمیم گیری کنن حق شهر بلای سرش بیاد

اونی که از بازار میدونه الان داره در خفا پول در میاره به ریش منو تو میخنده اونی که هیچی نمیدونه میاد اینجا نظر میده و خودشو استاد جا میزنه.اینا همه از عقده دیده شدن سرچشمه میگیره.ساده ای عزیز بختیاری کیه دیگه

اون برای هولدرها میگه. نه تو که از یک اصلاح بیت کوین خودتو خیس کردی. اگه از این نوسانات وحشت کردی جای تو.،تواین بازار نیست. تو تحمل این بازار رو نداری

اگر تحلیلی داری که بهمون چیزی اضافه کنه بگو چیکار داری به نفرات دیگه که تحلیل می کنن و بابا یبار برای همیشه این تحلیل ها پیش بینی هستن پیش‌گویی نیستن

دقیقا درست میگی.

اتفاقا من از اون آدمهایی هستم که به کسی کاری ندارم و برای همه احترام قائلم می تونی پیامهای قبلی ام را چک کنی به ایشون هم چیز خاصی نگفتم ولی قبول کنید بعضی از افراد دراز مدت کار نکردند و ممکنه جو گیر بشوند و به امید تارگت ۱۲۰۰۰۰دلار سرمایه زیادی را وارد کنن وگرفتار بشوند همه می دونند اینجا جای خیال بافی ورویا پردازی نیست همانطور که بازار بالا داره پایین هم داره

جواب ابلهان خاموشی است برو زمان پیامم به بختیاری رو چک کن ببین بیت چند بوده حالا ببین چنده تا بفهمی با کی طرفی کوچولو

بازار ذاتش همینه.ایشون نظرشونو میفرمایند در نهایت خودمونیم باید تحلیل داشته باشیم.هم نظر ایشون هم نظر مخالفشون قابل احترام برای بنده.کلا طلا هم نزولیه واقعا نمیشه تحلیل کرد.

بکشید بیرون از بختیاری بابا..حرف مفت چیه بختیاری ی هفته نیستش باز هرکی حرفی نداره میاد میگ بختیاری..بختیاری ی گوهی خورد شما دیگ با بیل نرو بخور..عقل و تصمیم گیری واسه چیه اگ ندارید عقل ک مقوله جداس..اگ داری پس بکارش بگیر دنبال حرف دهن اینو اون نباشید